Hvordan spise en alkalisk kosthold

December 9

Ifølge opplysninger fra den ernæringsmessige nettstedet Vitaminer Diary, balansere pH-nivået i kroppen din gjennom tilslutning til et alkalisk kosthold kan bidra til å forhindre sykdommer som osteoporose og holde kroppen i samsvar med sin egen naturlige tendens til å forbli svakt alkalisk i naturen. Mens den innledende prosessen med å omprogrammere den gamle kostholdet kan være litt kjedelig, før lenge du vil opprettholde en alkalisk tilnærming uten å måtte tenke på det, forbedre din helse med noen ganske små kosttilskudd justeringer.

Bruksanvisning

1 Reduser det samlede forbruk av korn til det halve. Dette vil redusere surhet i kosten, fremme alkalitet som standard. Halvere din servering størrelse på alle de følgende vanlige korn: bygg, havre, rug, hvete og hvetemel varer.

2 Redusere det samlede forbruket av kjøtt til det halve. Som alle kjøtt (fjærkre, sjømat, biff, etc.) er sure henhold til pral (potensielle nyresyrebelastning) skala, vil dette bringe kroppen så mye nærmere en tilstand av alkalitet.

3 Redusere det samlede forbruket av meieriprodukter også, inkludert melk, ost, iskrem og lignende, som meieriprodukter er den siste generelle kategorien av sure matvarer. Kutt forbruket av meieriprodukter til det halve for å fremme ytterligere alkalitet.

4 Konsumere minst en servering av frukt til hvert måltid, som frukt er alle alkalisk i naturen. Varier type frukt som du forbruker for å gi kroppen din med et bredt spekter av vitaminer og mineraler i løpet av dagen.

5 Konsumere minst en porsjon grønnsaker til hvert måltid, som alle grønnsaker er også svært alkalisk. Som med frukt, variere grønnsakene som du forbruker for å gi kroppen din med et bredt spekter av viktige næringsstoffer.

6 Ytterligere justere kostholdet hvis det er nødvendig for å nå en balanse på 75 prosent basisk mat (frukt og grønnsaker) med bare 25 prosent sure matvarer (korn, kjøtt og meieriprodukter). Ifølge opplysninger fra den ernæringsmessige nettstedet Vitaminer 'Diary.com, er dette den ideelle forholdet for en skikkelig alkalisk diett.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com