Den gjennomsnittlige Golf Loft Degrees

March 30
Den gjennomsnittlige Golf Loft Degrees

En del av å spille din beste golf og administrerende lavere score innebærer å vite utstyret i vesken. Hver golfklubben du bærer bør funksjonen en annen loft som oversetter til endringer i avstand og bane. Mens loft har en tendens til å variere noe fra produsent til produsent, har en enkel standard finnes for hver klubb.

Betydning

Loft, beskrevet som vinkelen av en clubface i forhold til den vertikale linje, fulgt av akselen, i henhold til poengliste, er det som får golfballen i luften. Uten den, ville den nedadgående streik av golf swing ikke har de fysiske egenskapene som er nødvendige for flyturen. I tillegg loft bidrar til å gi den ønskede spinne nødvendig for å kontrollere skudd i en rekke måter.

Drivere og Woods

Drivere og skogen har størst utvalg av variasjon blant golfkøller når det kommer til loft. Dette skyldes i stor grad til problemer med å kontrollere disse, den lengste, minst-lofted klubber i posen. Produsenter har en tendens til å tilby større muligheter i loft for å bidra til å redusere disse utfordringene for spillerne. Den felles utvalg av driver lofts er 8 til 13 grader, med 3-wood lofts vanligvis innehar alt fra 12 til 17 grader.

Irons

Irons følger en strammere standard på loft, i henhold til Leaderboard. Det sier typisk loft for en 4-jern er 25 grader, med hvert suksessivt kortere klubb tilsetning av 3 grader opp til den 8-jern, som vanligvis har 37 grader av loft. Den 9-jern og pitching wedge funksjon 41 og 45 grader, henholdsvis med sand kile på 55 og lob wedge på 60. kiler, ikke ulikt driverne gir større muligheter for loft for å tilfredsstille ønsket av spillerne ønsker å legge til eller barbere noen verft i avstand utenfor disse klubbene.

Forskjeller i Avstand

Leaderboard gir også en tilsvarende liste over nominelle avstander for strykejern, som i gjennomsnitt i 2000 for en typisk mannlig golfer, alder 40 med ingen vind. Fra og med 4-jern avstand på 170 yards, hver klubb ned til 9-jern reduksjoner i trinn på 10 yards - en differensial fleste spillerne stole på når du går fra en klubb til en annen. Kilene tilby en større differensial, med pitching wedge kommer et gjennomsnitt på 105 yards, sand kile 70 og lobbe kile 40.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com