Hva er meningen med terapi?

April 16

Terapi er ofte forbundet med alvorlige psykiske problemer, men behandlingen er for alle som er forvirret eller lider av noen selv-tvil. Det finnes mange typer terapi tilgjengelig for å hjelpe pasienter avklare de fleste problemer.

Definisjon

Terapi er behandling av lidelser i kroppen eller sinnet og lidelser eller problemer som påvirker ens atferd. Behandlingen tilbys av en profesjonell som tilbyr fysisk eller psykologisk rådgivning, eller noen annen form for emosjonell eller åndelig støtte og veiledning.

fordeler

Terapi har som mål å redusere lidelse, for å øke positive følelser av selvtillit og bedre selvbilde, og for å hjelpe pasienten å identifisere hva som er i roten av problemet eller følelse av selvtillit tvil og forvirring.

typer

Det finnes hundrevis av forskjellige typer terapi, inkludert: drømme analyse, dans bevegelsesterapi, fysioterapi, regresjonsterapi, psyko-fysioterapi, sand skuffen terapi, selv relasjoner, selv-aksept trening, poesi arbeid, feministisk terapi, kjerneprosess psykoterapi og psykodrama.

Funksjon av psykoterapi

Therapy gjør at en pasient til å uttrykke sine følelser med en profesjonell og komme til en forståelse om hvorfor hun tror eller oppfører seg slik hun gjør. Terapeuter forsøker å endre en pasients perspektiv på det siste, så hun kan forbedre nåværende relasjoner og sette klare mål i fremtiden.

Advarsel

Ifølge GoodTherapy.org, der minst 50 advarsel tegn på tvilsom terapi, inkludert: rådgiveren ikke har betydelig opplæring eller utdanning for å løse pasientens problemer, terapeut behandler pasienten som hun er mindreverdige, forsøker terapeuten å bli venn med en pasient, og rådgiveren klandrer eller oppmuntrer en pasient å klandre hans familie, venner eller ektefelle.


© 2019 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com