Slik gjenoppretter libido når du tar Cymbalta

September 19

Cymbalta er et medikament som brukes til å kurere depresjon. Selv om det har vist seg å fungere, er det flere bivirkninger, inkludert tap av libido. Men selv om Cymbalta forårsaker libido å avta, er det mulig å gjenopprette den gjennom en rekke tilnærminger, inkludert å endre din diett og mosjon regime.

Bruksanvisning

1 Øvelse daglig. Selv om du ikke trenger å jogge en maraton eller løfte vekter til det ekstreme, er en cardio rutine eller vekt krets på 20 til 30 minutter ikke bare kommer til å gjøre underverker for helsen din, men også for din libido.

2 Hopp rask mat. Hurtigmat vanligvis kommer lastet med mettet fett, som alle skade din libido. Ditching rask mat kan bidra til å stabilisere din libido og bringe den tilbake til normale nivåer.

3 Spis en diett full av frukt og grønnsaker. Avocado, bananer, asparges og selleri har alle blitt funnet å øke libido.

4 Spis rå østers. På grunn av et høyt nivå av sink, østers er en av de mest potente libido-boostere man kan konsumere. Matlaging østers reduserer mengden av sink.

5 Snack på saltfrie nøtter. Munch på mandler, peanøtter, pinjekjerner, eller noen annen form for nøtter. Disse nøtter er høy i sink og fettsyrer, hvor er perfekt for å øke din libido.

6 Ta multivitaminer som inneholder daglige kvoter av sink og vitamin B.


© 2019 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com