De beste Gym i Chicago

May 21
De beste Gym i Chicago

Mens Chicago har populære nasjonale treningssentre som Ballys og YMCA, det har også et høyt antall uavhengige treningssentre. Hvis du er bosatt på jakt etter en ny treningsstudio der kan du regelmessig trene, eller hvis du er en besøkende i behov av en engangs besøk, er det nok av alternativer i hvert nabolag i byen.

Equinox

Kanskje den mest eksklusive fitness klubb i Chicago er Equinox, som bare ligger i de mest dekadente nabolag i byen. Tre klubber kan bli funnet i Windy City, spesielt Gold Coast, Lincoln Park og Loop, og det er også en utenfor byen i forstaden Highland Park.

Lakeshore Athletic Club

Lakeshore Athletic Club har treningssentre, bassenger og treningsapparater i stor forsyning. Det er bare ett sted i Lincoln Park, men det er alltid overfylt med unge voksne som leter etter en kvalitet treningssenter som ikke er for dyrt. Helt familier ta klasser i idrett fra tennis, basketball, svømming og personlig trening.

David Barton Gym

Bare de hippeste byene får luksusen av en David Barton Gym. I tillegg til New York og Miami, er Chicago plassering på Near North Side. De mest alvorlige om å se og holde seg i form make David Barton Gym sitt andre hjem. DJ sving arbeider ut til en klubb atmosfære.

Cheetah Treningssentre

Betraktet mer for sin innredning enn sine gode trening maskiner og programmer, er Cheetah Treningssentre ligger i noen av Chicagos mest travle nabolag. Andersonville, Logan Square, Bucktown og RGC alle skilte fasiliteter. I tillegg til gruppe klasser i aerobic, er personlig trening også tilbudt for en-til-en økter.

XSport Fitness

For de som ønsker å sole, trene og nyte spabehandling alt på ett sted, er XSport treningssentre lokalisert over hele Chicago. Over et dusin Xsports kan bli funnet i forstedene, men byen steder er i Logan Square, Lakeview, Piper Alley, Bricktown, Belmont, Elston og downtown nabolag. XSport tilbyr svært rimelige innledende medlemskap priser.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com