Slik håndterer Hjem helsekostnader

November 19

Slik håndterer Hjem helsekostnader


Mange eldre velger å bo hjemme i stedet for et sykehjem eller en Sykehjem anlegget. Disse personene er vanligvis i stand til å utføre de fleste av sine daglige aktiviteter, men kan trenge hjelp med noen av de mer fysisk og mentalt krevende oppgaver.

Private og non profit hjem helsemyndigheter bistå med husarbeid, legebesøk, kameratskap og andre tjenester. Kostnadene for å ansette medarbeidere fra et hjem helse byrå kan kjøre høy, men disse kan håndteres ved å ta noen skritt når kontrahering et byrå.

Bruksanvisning

En Bestem hvor mye hjelp er nødvendig hjemme. Før ansette hjem helsevesenet vurdere din personlige situasjon og lage en liste over de oppgavene du trenger hjelp med. Dette vil bidra til å bestemme hvor mange timer i hjemmetjenesten ledsager er nødvendig for å bruke i ditt hjem. Målet er å bruke så få timer som mulig for å administrere hjemmepleiekostnader.

Du kan trenge hjelp med å gå utenfor huset, kjører ærend eller med medisiner organisering. I disse situasjonene vil du planlegge hjemmesykepleien timer for disse oppgavene for bestemte dager i uken. Men hvis du kan tilberede dine egne måltider eller kjøpe dem kokte det vil ikke være nødvendig å planlegge denne oppgaven. Sørg for å trekke kun tjenester du trenger hjelp med.

2 Identifiser sertifiserte non profit hjemmetjenesten byråer. Disse etatene er lokalbasert og kan motta offentlige tilskudd og andre non profit økonomisk bistand. Vanligvis disse hjemmetjenesten byråer har lavere kostnader på grunn av deres ikke for profitt naturen. Finn informasjon om sertifiserte hjem helsevesenet organer ved å gå til State Medicare; Medicaid eller Institutt for Aldring nettsteder. Mange av disse organisasjonene akseptere privat forsikring og selv betalende kunder.

3 Administrer sykepleiere og hjemme tilhørende besøk. Hold besøk til noen per uke for å redusere hjem helsekostnader. Bruk oppgaver tidsplan utviklet for å holde besøkene ned. Koordinere så mange aktiviteter som mulig sammen for å holde antall timer til et minimum.

4 Vurdere å betale hjem helse deltagere på timebasis. Hvis du er selvstendig betaler eller har kontroll over hjemmetjenesten vederlag bruke time betale i stedet for per besøk betaling. Studier utført av Medicare har vist at timelønnen er billigere deretter per besøk lønn på grunn av mangel på insentiv til å øke besøk.

5 Sammenlign noen ikke fortjeneste og private hjem helsemyndigheter. Få et estimat for hjemme kostnader som passer dine behov og finne den beste verdien. Gi hver etat under vurdering en liste over oppgaver du trenger hjelp med hjemme. Også gir hver etat med et budsjett som du kan bruke på hjemmesykepleien. Etatene vil utstede kostnads ​​sitater per time eller per besøk. Velg byrå som kan møte ditt budsjett og dine omsorgsbehov.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com