Å spise 1200 kalorier per dag & amp; Trene og ikke miste vekt

December 28
Å spise 1200 kalorier per dag & amp; Trene og ikke miste vekt

Når du har vært slanking og trening flittig, men tall på skalaen ikke går ned, ikke gi opp. Revurdere dine vaner for å finne ut hvor problemet ligger. Du kan spise for lite og forårsaker kroppen til å lagre fett, eller du kan spise mer enn du tror. Snakk med legen din om kampene du har, og be om råd om endringer for å gjøre.

Å spise for mye

Selv om du kanskje har tenkt å følge en 1200-kalori diett, kan du spise mer enn du innser. Den beste måten å holde orden på ditt daglige inntak er å holde en food journal og registrere alt du spiser og drikker. Hvis det viser seg at du har vært snike i ekstra kalorier, jobbe med å eliminere dem til å komme tilbake på sporet. Hvis du er flittig forbruker 1200 kalorier daglig, og ikke miste vekt, legehjelp, som du kanskje trenger å gå på et lavere kaloriinnhold, lege-overvåket kosthold for å slippe overskytende pounds.

Ikke spiser nok

Generelt bør kvinner ikke spise færre enn 1200 kalorier om dagen og menn bør ikke spise færre enn 1500. Hvis du bruker mindre enn dette, kan du ikke være å gi kroppen drivstoff og næringsstoffer den trenger for å holde seg frisk, som kan bli drøye din vekt-tap. Forbruker for få kalorier kan tvinge kroppen inn i sult-modus, forårsaker det å holde på fett og selv bremse stoffskiftet. Prøv å legge til ytterligere 200 kalorier til ditt daglige kosthold eller lettelser opp på treningsøktene for å se om dette jump-starter din vekttap.

Weight-Loss-platået

Hvis du har spist 1200 kalorier og trene på en stund, bare for å ha vekttap plutselig stall, du kan ha truffet et platå. Dette skjer når kroppen blir vant til den nye kosten og mosjon regime, og stoffskiftet readjusts å gjenspeile din nye vekt og livsstil.

Siden det ikke er generelt anbefalt å spise færre enn 1200 kalorier, kan du prøve å øke lengden på treningsøktene dine med 15 minutter eller høyne intensiteten for å gå forbi dette platået. tar også sikte på å være mer aktiv i løpet av dagen ved å gå til jobb eller gjøre mer husstand eller utendørs gjøremål. Enhver form for bevegelse vil opp ditt daglige kaloriforbrenningen og hjelpe deg å miste mer vekt.

urealistiske mål

Kanskje grunnen til at du ikke klarer å gå ned i vekt er at du allerede har oppnådd vekten som er riktig for deg. Hvis du spiser sunn mat og trene regelmessig, presser kroppen din til å miste mer vekt kan ikke være realistisk eller sunt. Ta kontakt med legen din for å finne ut hva din idealvekt bør være, og husk at din kroppssammensetning, kosthold og kondisjon kan være en bedre indikator på helsen enn tall på skalaen.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com