Hvilke vitaminer kan bidra til å reversere rynker?

April 27
Hvilke vitaminer kan bidra til å reversere rynker?

Hud rynker er en unektelig del av aldringsprosessen. Disse hudforandringer kan ikke stoppes helt, men det finnes måter de kan bli bremset og reverseres. Noen åpenbare endringer i livsstil inkluderer bor ute i solen og unngå sigarettrøyk. Det er imidlertid noen antioksidantvitaminer for å bidra til å forbedre hudens utseende og hjelpe reversere rynker.

Vitamin C

Ifølge University of Maryland Medical Center, oppfordrer vitamin C produksjonen av kollagen, et viktig protein som gir huden elastisitet og spenst. Det kan også forebygge rynkedannelse ved å stoppe frie radikaler fra å angripe celler vev. Noen av de beste kildene til vitamin C er sitroner, lime, appelsiner, grapefrukt, jordbær og blomkål.

vitamin E

Vitamin E er en antioksidant som er gunstig internt og eksternt. Mange anti-aging lotions og kremer tilfører vitamin E, fordi det holder huden myk og fuktig. Blåbær, jordbær, avokado, spinat, nøtter og solsikkefrø er rike kilder til vitamin E, også. Det vitamin hjelpemidler i hudens celleveksten, forbedrer blodsirkulasjonen og bekjemper frie radikaler i kroppen din som kan skade celler.

vitamin A

Vitamin A fremmer ny hud celle vekst og reparerer skadede celler. Som et potent antioksidant, staves den av frie radikaler i legemet, og dermed hindre fine linjer og rynker. Vitamin A stimulerer produksjonen av talg, en hud olje som produseres naturlig i kroppen, som fukter huden din og forhindrer tørrhet. Noen rike kilder til vitamin A blant annet squash, gulrøtter, søtpoteter og leveren.

B-vitaminer

B-vitamin kompleks omfatter en rekke vitaminer, men biotin og niacin er to av de mest avgjørende for god hud. Biotin produseres naturlig i kroppen og kan finnes i egg, bananer og havregryn. Det holder huden fuktig og hindrer den fra å tørke ut. Niacin hjelper også huden å holde på fuktighet og inneholder anti-inflammatorisk egenskaper for å berolige irritasjon og rødhet. Oksekjøtt, svinekjøtt, fisk, poteter, peanøttsmør og hel-hvete brød er lastet med niacin.


© 2019 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com