Slik unngår Pronasjon

March 24

Slik unngår Pronasjon


Mange idrettsutøvere, spesielt løpere og dansere, er opptatt med foten mekanikk og pronasjon. Som dagens forskning avslører de potensielle farene ved pronasjon, søker flere og flere mennesker for å hindre det. Pronasjon kan føre til smertefulle fots forhold: plantar fasciitis, posterior tibial tendinopathy dysfunksjon, bunions og metatarsalgia. Med langvarig pronasjon, sprer smerte til andre deler av kroppen, særlig knær og hofter. Årsaker til pronasjon varierer fra genetikk til fedme. I de fleste tilfeller kan pronasjon forebygges.

Bruksanvisning

1 Gå ned i vekt ved å følge en sunn diett og treningsprogram. Hvis du er overvektig og tiden opplever foten smerte på grunn av pronasjon, vurdere å engasjere seg i ikke-vektbærende øvelser som svømming. Forskning publisert i "The Physician og Sports Medicine" avslører at å bære ekstra vekt kan føre til stress frakturer til metatarsals.

2 Endre skoene dine. For kvinner, høyhælte sko øke tendenser til pronasjon. Menn og kvinner vil begge dra nytte av iført wide-toed sko. Disse skoene tillate tilstrekkelig plass for foten muskler til å fungere ordentlig. Når disse musklene fungerer ordentlig, får de styrke, og tendensen til pronasjon vil redusere.

3 Styrk føttene ved å gå barbent når det er mulig, og ved å utføre tå krøller og hæl øker.

For tå krøller, sitte på en stol og strekke et håndkle langs gulvet bort fra deg. Plasser tærne på slutten av håndkle. Knuse opp tærne for å bringe inn håndkleet mot deg. Deretter utvide tærne for å hente en annen del av håndkle. Fortsett til du kommer til enden av håndkleet. Deretter gjenta med den andre foten.

For hæl høyninger, stå på et trinn i nærheten av et gelender eller noe annet å holde på for balanse. La dine hæler for å falle under trinnet. Deretter heve hælene så høyt som mulig. Begynn med å utføre åtte repetisjoner.

4 Ta kontakt med en podiatrist. Hvis du lider av alvorlig pronasjon og foten smerte, kan du dra nytte av tilpassede orthotics.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com