Hva er behandlinger for barn med ADD?

August 3

Attention deficit disorder, også kjent som ADD, er en tilstand merke hovedsakelig hos barn i førskole eller tidlig skole-års alder. Barnet viser uordentlig oppførsel, er ikke villige til å ta hensyn, ha korte oppmerksomhet spenn og viser av utbrudd. Tidlig intervensjon og behandling kan i stor grad hjelpe barnet å samhandle normalt med familie og venner.

medisinering

Sentralstimulerende stoffer som Ritalin og Dexedrine er de hyppigst foreskrevet for barn med ADD. Sentralstimulerende midler balanse kjemikalier i hjernen som kalles nevrotransmittere, noe som bidrar til å forbedre hyperaktivitet av barn med ADD. Disse stoffene har en kort levetid, slik at de slites raskt. Den nødvendige mengden vil også variere for hvert barn, så det vil ta tid å finne riktig dosering. Bivirkninger av disse medikamentene kan være tap av matlyst, søvnmangel og irritabilitet som medisin slites av. Noen barn er også gitt antidepressiva hvis en stemning lidelse også er til stede.

atferdsterapi

Rådgivning eller atferdsterapi kan være gunstig å hjelpe barn med ADHD. En psykiater, psykolog eller sosialarbeider kan gi behandling. Snakke med en psykiater eller psykolog hjelper barnet verbalisere følelser hun har, og for å lære hvordan man skal håndtere de negative sidene ved ADD. Med atferdsterapi, kan lærere og familie lære å spre vanskelige situasjoner, for eksempel ved hjelp av belønning for god oppførsel og tidsavbrudd eller tap av privilegier for dårlig oppførsel.

Hjem behandlinger

Viser masse kjærlighet til et barn med ADD kan hjelpe med hans selvfølelse. Bare fokusere på hans negative atferd vil ikke hjelpe og gjør ditt forhold til barnet enda mer anstrengt. Hold deg rolig i situasjoner når barnet fungerer ut. Jo mer opprørt du blir, jo mer barnet feed av din frustrasjon. Holde vanlige tidsplaner for måltider og leggetid vil hjelpe barnet ditt å holde fokus. Barn med ADD trenger rutine, og nedbrytende forandringer bare forverre tilstanden deres. Sørg for at barnet ditt får tilstrekkelig hvile, som å være overtrøtt gjør symptomene verre.

Skole

Bo i nær kontakt med barnets lærere. Når lærerne er klar over et barn med ADD, kan de gi et miljø som vil hjelpe henne fungerer bedre i klassen. Hold dem informert om barnets fremgang og hva slags hjelp hun trenger, så langt som læring og samspill med andre barn.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com