Urtemedisin for ørebetennelse

October 4

Urtemedisin for ørebetennelse


Ørebetennelse er en hyppig komplikasjon av forkjølelse eller influensa, og de er mest utbredt hos barn, fordi øretrompeten ikke er fullt utviklet i sine unge kropper. På grunn av den økende bekymring på over bruker antibiotika, mange foreldre foretrekker å behandle dette vanlig problem med naturmidler. En av de beste urte rettsmidler for øret infeksjoner er rå hvitløk.

rå hvitløk

Rå hvitløk inneholder en naturlig, men kraftig antibiotika som kalles allicin. Ifølge "Den Slik Herb Bok: La oss avhjelpe situasjonen," en milligram allicin har samme styrke som 15 standard enheter av penicillin.

De antibakterielle egenskaper av hvitløk ble oppdaget av Louis Pasteur i 1858, og det har også blitt brukt av militæret som desinfeksjonsmiddel og bandasje sår.

Den beste måten å bruke hvitløk for behandling av ørebetennelse er å bruke rå pærer. Når pærene er knust, er allicin utgitt i hvitløksolje - dette er det som skaper sterk lukt av hvitløk, og det er også det som hjelper drepe infeksjonen bakterier. En ekstra bonus er at oljen fra hvitløk vil ta bort smerten vanligvis forbindes med ørebetennelser, også.

Den enkleste måten å bruke rå hvitløk for behandling av ørebetennelse er å skjære av en liten del av hvitløk pære slik juice er løslatt, deretter vikle skive i vev og legg forsiktig i øret.

Saften og olje fra rå hvitløk kan være et irritasjonsmoment på myke mucus vev slik som finnes i øret, så pakke det lett i vev første vil hindre andre problemer. Ikke skyv hvitløk dypt inn i øret fordi det kan sette seg fast på plass og vanskelig å fjerne.

Alternativt kan du sette et par dråper hvitløk olje på en bomullsdott og plassere det ved åpningen av øregangen.

Eldre barn og voksne kan også lindre smerter fra en øreinfeksjon mens drepe bakteriene ved ganske enkelt å suge på en liten del av kuttet hvitløk. Saften fra hvitløk vil reise ned i halsen og gjennom Eustachian rør til å drepe infeksjonen i det indre øret.

hvitløk kosttilskudd

Hvitløk kosttilskudd kan brukes med en viss suksess, så vel, men mange av dem har liten eller ingen effekt fordi de er med vilje behandlet for å være luktfri. Lukten fra hvitløk er forårsaket av Allicin, og dette er det antibiotiske nødvendig for å behandle den ørebetennelse så luktfri hvitløk kosttilskudd har liten eller ingen Allicin innhold i dem.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com