Hvordan telle kalorier Obligatoriske på en dag

April 29

Enten du ønsker å gå ned i vekt eller bare opprettholde din figur, telle kalorier er en av de beste måtene å holde deg på sporet. Den enkle handling å skrive ned alt du spiser kan lære deg å spise bevisst i stedet for snacking uten tanke. Calorie sporing kan også vise deg mønstre i matvaner eller de gangene du er sannsynlig å overspise. Bestemme hvor mange kalorier kroppen din trenger i dag og lære å telle dem er enkel. Alt du trenger er en bærbar PC eller en datafil for å begynne. Følg disse trinnene.

Bruksanvisning

En Bestem hva målene dine er for vekten din. Du kan sette ditt daglige kaloriinntak høyere hvis du ønsker å opprettholde vekten din. Sørg for å ta et ærlig blikk på ditt aktivitetsnivå og mål for deg selv.

2 Beregn dine daglige kaloribehov. Mange nettsteder er tilgjengelige for å hjelpe deg å finne ut hvor mange kalorier som kreves i en dag for kroppen din. The American Heart Association har en grunnleggende diagram og Mayo Clinic har en interaktiv kalori kalkulator for dette formålet.

3 Lag en kalori sporing system som fungerer for deg. Dette kan være så enkelt som en spiral notebook eller så komplisert som et dataprogram. En enkel liste over matvarer spist er nok til å holde mange mennesker på sporet. Nettstedet Fit Day tilbyr en gratis online mat log samt et nedlastbart program for å telle kalorier.

4 Bestem om du ønsker å spore næringsstoffer foruten kalori kalori-innhold. Noen mennesker velger å spore nesten alt, mens andre kanskje bare spore kalorier, fett, proteiner og fiber.

5 Fyll ut den første dagen side med alt du har spist den dagen, vier oppmerksomhet til del størrelser. Finne ernæringsmessige informasjon er enkel med Internett-tilgang. Nettstedet Calorie Kongen gir en søkbar database med mat detaljer.

6 Gjør telle kalorier en prioritet. Sett din matdagbok i din grunnleggende daglige rutine, og ikke hoppe over det. Mål mat hvis du ikke er sikker på hvor mye du spiser. Selv om du ikke er stolt av dine matvalg, skrive ned de kaloriene du har spist.

Hint

  • Prøv å planlegge dagen før du spiser noe i morgen. Ved å skrive ned alle måltider og snacks du har tenkt på forbruker, har du en guide for å holde seg til når fristelsen kommer ut.
  • Diskuter noen store endringer i kostholdet med en lege.

© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com