Hvordan bruke studio elliptiske maskiner for Flat Abs & amp; fast rumpe

December 22
Hvordan bruke studio elliptiske maskiner for Flat Abs & amp; fast rumpe

Elliptiske maskiner er populære fordi de er lav innflytelse og brenne et høyt antall kalorier per time. Når det brukes riktig og med riktig trening form, kan det tone setemuskler og magemusklene av kjernen. Ved regelmessig brenner kalorier og trene din kjerne, vil du være godt på vei til flatere mage. Ikke bli lat og slentre fremover, men ellers setemuskler og magemusklene vil ikke fungere til deres maksimal effektivitet.

Trinn 1

Gå opp på foten hviler som du holder fast på de stasjonære rekkverk. Stå opp høy og ser fremover. Trekk magemusklene i mot ryggraden for å aktivere magemusklene. La din rumpe og lumbalcolumna forbli i en nøytral posisjon; ikke stikke baken ut bak deg. Klem dine setemuskler litt.

trinn 2

Varm opp i fem minutter på lav hastighet, gradvis øke hastigheten og / eller motstandsnivå før du begynner å svette. Trykk inn pedalene med hæler for å aktivere setemuskler.

trinn 3

Grip tak i de bevegelige armer og øke hastigheten til en moderat til høy intensitet, avhengig av din kondisjon. Hvis du er en nybegynner, hold deg til en moderat intensitet som gjør at du kan snakke med relativ letthet. Skyv føttene så langt tilbake som du kan mens du holder kroppen oppreist med god holdning for å maksimere hip-utvidelsen og arbeide setemuskler. Roter pedalene ved å skyve med hælene, ikke ballene dine føtter. Forblir på elliptiske i 30 minutter.

Trinn 4

Reduser hastigheten og grip tak i de stasjonære håndtakene igjen på et kjølig ned. Forkorte dine skritt og gradvis lavere motstandsnivå. Kjøl deg ned i fem til ti minutter før pusten din går tilbake til normal eller i det minste reduseres betydelig.

Trinn 5

Bruk elliptiske trener minst tre ganger i uken for flat abs, med formål å brenne minst 250 til 300 kalorier per treningsøkt. Skriv inn din vekt, varighet og intensitet i en kalori kalkulator for å finne ut hvor mange kalorier du faktisk brent og endre varighet eller intensitet hvis nødvendig. Ikke ta med din varme opp og kjøle ned tid fordi selv om du vil brenne noen kalorier, er for lav intensitet for å gjøre en stor forskjell.

Tips

  • Veksle mellom 10 minutter på elliptiske, 10 minutter på tredemølle og deretter 10 minutter på en romaskin for de fleste fordelene for magemusklene, som anbefalt av Fitness magasinet "Ditt Flat-Abs Handbook".

© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com