Forskjellen mellom skum og plast Practice Golf Balls

October 4
Forskjellen mellom skum og plast Practice Golf Balls

Perfeksjonere en golf swing krever repetisjon for å treffe ballen nøyaktig. Selv om du kan øve på swing med vanlige golfballer på en driving range, er praksis golfballer laget for å tillate deg å arbeide på swing i mer begrensede kvartalene, for eksempel din bakgård eller innendørs. De fleste praksis golfballer er laget av enten plast eller skum; Selv om begge kan brukes, er det forskjeller i følelsen og kostnadene av de forskjellige typene.

Hvordan Practice Golf Balls Work

En av de største hindringene for å jobbe på en golf swing er hvor mye plass som trengs for å treffe ekte golfballer. For å kunne arbeide på swing med en vanlig golf ball, en stor plass som er fri for hindringer er nødvendig. Hensikten bak praksis baller er at de er designet for bruk i mindre områder. Disse ballene er generelt lettere, så de vil ikke reise så langt, noe som betyr at du ikke trenger den samme plassen for å trene, og du kan også gjenopprette ballene lettere. De er også mindre sannsynlighet for å skade andre gjenstander som de treffer. Selv om noen form for praksis ball vil tillate deg å praktisere swing, vil ulike typer plast og skum baller ulik pris, holdbarhet og hvor godt de etterligne flukten av en faktisk golf ball.

Koste

Som tilfellet er med standard golfballer, det er en betydelig forskjell i kostnadene for forskjellige typer praksis ball. På tidspunktet for offentliggjøring, for eksempel ved Dicks Sporting Goods en 18 pakning med plast praksis baller vil koste $ 6,99, slik at kostnaden er ca 39 cent per ball. Skum praksis baller fra samme produsent er $ 19,99 for en 30 pack, for en kostnad på ca 67 øre per ball. Mer avanserte modeller av skum baller, på den annen side, for eksempel Nesten Golf merke, kan koste rundt $ 1 per ball, avhengig av type og mengde kjøpt.

Varighet

En annen stor forskjell mellom ulike typer plastballer er holdbarhet. Som noen brukere av golfnettstedet The Sand Trap notat, kan plastballer bli knust eller deformert etter flere full styrke treff. Selv deformasjon kan også være et problem med de rimeligere skum baller, noen av de avanserte modeller, som for eksempel Nesten Golfballer, er kjent for å ha bedre holdbarhet i vurderinger fra nettsteder som DeepRough.com. Dette betyr at selv om de kan koste mer, kan du få mer ut av dem, noe som kan gjøre dem en bedre investering i det lange løp.

Ball Flight Herming

En av de største områdene der plast og high-end skum baller varierer i hvordan etterligne følelsen og fly av en vanlig golfball. Som "The New York Times" golf blog på linje notater, plast og low-end skum baller er i stand til omtrent omtrentlige fly av en vanlig ball, slicing eller hooking hvis swing ville resultere i en hekta eller skiver skudd. Men en av de store ulempene med disse kulene er at de ikke genererer den samme følelsen på virkningen som en vanlig golf ball, og deres flight path kan avvike vesentlig fra det som en vanlig ball. Dette er en av de store fordelene ved å bruke høyere-end skum baller med en komprimert kjerne, for eksempel Nesten Golfballer, fordi de er bedre i stand til å gjenskape følelsen av en golf ball når køllehodet gjør kontakt med ballen.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com