Alvorlige magesmerter når du tar Maca Root

May 11

Hvis du for tiden tar maca og du merker at du utvikler magesmerter hver gang, bør du slutte å bruke urte supplement og ringe legen din. Maca har vært brukt i århundrer for sine fruktbarhetsfremmende egenskaper, og regnes av Drugs.com relativt trygt for de fleste friske voksne. Magesmerter kan være en indikasjon på en allergisk reaksjon. Hver gang du introdusere et nytt stoff inn i kroppen din, er du i faresonen for å utvikle en allergi. Ikke bruk maca uten først å snakke med legen din.

Maca

Maca har blitt studert og dokumentert i vitenskapelig litteratur som gir afrodisiakum og fruktbarhet handlinger, ifølge Drugs.com. Urte supplement er tilgjengelig i tabletter, kapsler, pulver og flytende form. Det er ingen anbefalt dosering for dette produktet, men vanlige doser inkluderer 450 mg, tatt tre ganger om dagen med mat. Maca har ikke blitt evaluert av Federal Drug Administration og har ikke vist seg å være effektiv eller sikker. Vær forsiktig når du bruker en urte supplement til behandling av en medisinsk tilstand.

Magesmerter

Magesmerter kan være relatert til en vanlig bivirkning av å ta tilskudd på tom mage, ifølge Wellness.com. Tar dette supplement uten mat kan irritere slimhinnen i magesekken. Vanlige symptomer på urolig mage kvalme, kvalme, mage kramper og ubehag. Selv om sjeldne, kan magesmerter være et tegn på en allergisk reaksjon. Hvis du er allergisk mot stoffet, vil du utvikle andre symptomer bortsett fra bare magesmerter. Ta kontakt med en allergolog for å bekrefte en allergisk reaksjon.

Allergisk reaksjon

En allergisk reaksjon kan oppstå når man inntar en ny substans, som for eksempel maca. En allergisk reaksjon oppstår når immunsystemet ikke gjenkjenner maca som trygt for kroppen. I stedet for å la fordøyelsessystemet for å absorbere substansen, angriper immunsystem det med antistoffer, histamin og andre kjemikalier. Histamin er et kjemisk frigjøres fra mykt vev som forårsaker betennelse. Betennelse i magen vil føre til press og hevelse, noe som kan resultere i smerter. Andre symptomer på en allergisk reaksjon inkluderer diaré, oppkast, astma, tungpustethet, hoste, elveblest, utslett og tette bihuler, ifølge American Academy of Allergy, Asthma og immunologi.

Betraktning

Hvis du mistenker at du opplever en allergisk reaksjon, ring din lege. Allergi testing kan bekrefte om du har en allergi mot Maca. Hvis du er diagnostisert med en maca allergi, må du unngå bruk av dette produktet. Allergiske reaksjoner kan føre til alvorlige komplikasjoner, slik som manglende evne til å puste, et fall i blodtrykket og en økning i hjertefrekvensen.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com