Om nikotintyggegummi

September 13

Om nikotintyggegummi


Nikotin tyggegummi er et produkt med en kort historie. Det har bare eksistert siden tidlig på 1990-tallet. Likevel, i den tiden, har det vært en enorm mengde debatt og uenighet om effekt, sikkerhet og generelle fordelene ved en slik tyggegummi. Mens det er en viss risiko forbundet med nikotin tyggegummi, er det også mange potensielle fordeler for de som bruker den riktig.

Identifikasjon

Nikotin tyggegummi er begrepet som brukes for å beskrive enhver tyggegummiproduktet som nikotin er blitt tilsatt en eller annen grunn. I de fleste tilfeller hvor mye nikotin er ganske lav, men noen merker inneholder opptil 4 mg nikotin per porsjon av tyggegummi. Nikotin er, selvfølgelig, en av de mange farlige og vanedannende kjemikalier som finnes i tobakk.

Funksjon

Nikotin tyggegummi er beregnet for bruk som et verktøy for å hjelpe tobakk brukere vinne sin avhengighet til nikotin. For å gjøre slik at brukeren tygger nikotintyggegummi for å frigi nikotin i den, og deretter presser gummien mellom kinnet og tannkjøttet. Dette gjør det mulig for nikotin til å gå inn i blodstrømmen til brukeren. Nikotin bidrar til å lette brukerens craving for deres tobakk produkt av valg. Håpet er at ved å gradvis redusere mengden av tannkjøtt som brukes, over tid, kan den enkelte opphøre sine cravings helt og til slutt føler ikke behov for nikotin i det hele tatt.

Geografi

Lovligheten rundt nikotin tyggegummi varierer i stor grad fra ett område til et annet. Ulike land, stater og selv fylker kan ha sine egne unike regler som regulerer salg av nikotin tyggegummi. I mange områder er det solgt over disk, men salget til mindreårige vanligvis nøye regulert. Noen steder er imidlertid en resept fra en lege er pålagt å kjøpe nikotin erstatningsprodukt av noe slag, inkludert nikotin tyggegummi.

Tidsramme

Tiden som en person bruker nikotintyggegummi er svært variabel. De som bruker den til å erstatte tobakksvarer kan faktisk ende opp med å bruke tyggegummi regelmessig på ubestemt tid. For slike mennesker tannkjøtt er egentlig ikke en tobakk opphør verktøy, men mer av en "safe" erstatning for tobakksvarer. Andre, selvfølgelig, bare bruke nikotin tyggegummi som et springbrett på vei til å kvitte seg med nikotinavhengighet for godt. Personer som faller inn under denne siste kategorien kan bruke nikotintyggegummi for så lite som et par dager, eller i mange år, bare avhengig av deres egen tilnærming og suksess med avslutte prosessen.

betraktninger

Dessverre gjør nikotin bruk av en hvilken som helst variasjon bære med seg en viss risiko. Nikotin tyggegummi kan ha negative effekter på oral helse til de som bruker det og kan være svært vanedannende. Mange tobakk brukere som forsøker å slutte å bruke nikotin tyggegummi kan rett og slett ende opp avhengige av tyggegummi. I tillegg til dette er det faktum at gummien kan være svært kostbart. Ofte gummien er mye dyrere enn de tobakksprodukter er det erstatter. For noen som er avhengige av nikotin, men nikotinerstatnings hjelpemidler som nikotin tyggegummi kan være den eneste levedyktig verktøy for å hjelpe i kampen mot avhengighet.


© 2019 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com