Har filtrert vann inneholder fluor?

April 5

Har filtrert vann inneholder fluor?


Noen filtrert vann ikke inneholder fluor. Fluoridinnholdet av filtrert vann avhenger av typen av filtrering anvendes.

Omvendt osmose

Omvendt osmose fjerner forurensninger fra vann, avhengig av størrelsen av molekylet. Alle molekylforbindelser som er mindre enn vann fjernes gjennom filtreringsprosessen. Denne prosessen skiller ikke mellom gunstige mineraler og farlige materialer. Selv om det ikke filtrere ut fluor, det filtrerer også ut mangan og jern, som er viktige mineraler for å få fra drikkevann.

destillasjon

Destillert vann er laget av gjennom en prosess med kokende vann. Alle de forurensninger som har høyere kokepunkt enn vann er fjernet. Dette eliminerer nesten alle av de sunne mineralene fra vannet sammen med fluor. Mens destillert vann er viktig for bruk i maskiner som de i utskriften eller medisinsk industri, er det ikke den sunneste vann å drikke.

Active Carbon

Dette er den mest populære typen filtrering for hjem vann behandlinger, inkludert PUR og Brita filtre. Denne metoden filtrerer vannet ved å kjøre den over karbon som har hatt en positiv ladning lagt. Carbon naturligvis feller forurensninger på overflaten, men den positive ladningen slår karbon til en magnet tiltrekke de negativt ladede ioner av forurensningene. Denne type filtrering forlater fluor i vannet, men fjerner klor, bly, plantevernmidler og mange organiske forurensninger som mikrober.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com