Hvordan bruke en FreeStyle lysmåler

February 28

Hvordan bruke en FreeStyle lysmåler


Freestyle Lite skjermen er enkel å bruke og reduserer læringskurven for diabetikere brukere som ønsker å vite deres blodsukkeret og se nye trender i blodsukkeret bevegelse. Introdusert av Abbott Diabetes Care Inc. i april 2007, har Freestyle Lite en automatisk kalibreringsfunksjon for å forbedre nøyaktighet. Enheten har også et innebygd minne for å vise gjennomsnittlig blodsukker målinger fra 7, 14 og 30 dager etter tidligere bruk.

Bruksanvisning

1 Sett en teststrimmel inn i Freestyle Lite, med ordene "Freestyle Lite" vendt opp på bånd. Skjermen vil automatisk slå seg på og viser et bilde av en bloddråpe når den er klar for en blodprøve.

2 Bruk lansettholderen å punktere fingeren eller armen (arm lancet holdere er tilgjengelig). Om nødvendig, klem liten punktering å ta med en liten ball av blod til overflaten.

3 Hold Freestyle Lite vinkelrett på fingeren eller armen, med strimmelen nær blodprøven. Prøven må trekkes inn i strimmelen på høyre eller venstre side --- ikke på toppen av listen. La teststrimmelen side berører prøven.

4 Når prøven er innspill, vil Freestyle Lite piper en gang for å signalisere at en leser er i gang. Etter 5 til 15 sekunder, vil blodsukkeret bli vist og deretter lagret i minnet. Hvis enheten piper to eller flere ganger, har en driftsforstyrrelse, og du må starte på nytt.

Hint

  • Vask hendene grundig før du sjekker blodsukkeret.
  • Blot med en bomullsdott, da spritserviett etter at blodprøven er brukt.
  • De fleste type I diabetikere kontrollere blodsukkeret tre til seks ganger daglig.
  • Overvåk blodsukkeret nøye hvis du er diabetiker.

© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com