Pre-eksisterende forhold og credit forsikring dekning

January 6

For å beskytte seg mot ublu krav fra forbrukere som kjøper helseforsikring bare å betale for dyre prosedyrer, forsikringsselskaper restriksjoner på utbetalinger for pre-eksisterende forhold. Avhengig av situasjonen, kan din forsikring plan ikke umiddelbart dekke behandlingsutgifter i forbindelse med pre-eksisterende forhold.

Pre-eksisterende forhold

Den spesifikke definisjonen av en "pre-eksisterende tilstand" er nøkkelen i å avgjøre om kostnaden av tjenester for en bestemt helsetilstand er dekket av helseforsikring politikk. Hver forsikring transportør har sin egen unike definisjonen av en pre-eksisterende tilstand, noe som resulterer i potensielle forvirring og dekning ulikheter. Enkelt sagt, en pre-eksisterende tilstand er noe du har blitt behandlet eller rådet for i det siste året, eller noe som en gjennomsnittlig person ville ha søkt behandling.

Fordel Begrensninger

Siden forsikringen er regulert på statlig nivå, setter hver stat sine egne regler for dekning begrensninger. Hvis din sykdom anses å ha vært pre-eksisterende, de fleste stater tillater operatører å nekte betaling av krav til behandling for de første seks til tolv måneder etter at politikken blir aktiv. Alle tjenester som du mottar i forbindelse med at tilstanden må betales ut av egen lomme før foreldelsesfristen utløper.

foreldelsesfrist

Den mulige fornektelse av dekning for pre-eksisterende forhold oppstår bare hvis du har vært uten medisinsk dekning for en lengre periode. I de fleste stater, hvor lenge du fortsatt uforsikret før du kjøper en ny politikk må være større enn 60 dager før en helseforsikring carrier kan vurdere å nekte fordeler for pre-eksisterende forhold. I noen stater, men dette er varigheten bare 30 dager.

Troverdig forsikring dekning

Når din medisinske dekningen avsluttes, forsikringsbære poster du et sertifikat av troverdig dekning detaljering datoene dekningen begynte og sluttet. Dette offisielle dokumentet og din søknad papirene må fremlegges for den nye helseforsikring transportør. Dette kan eliminere mulig forvirring om pre-eksisterende tilstand begrensninger.


© 2019 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com