Blueberry Smoothies for forkjølelse & amp; Influensa

May 17
Blueberry Smoothies for forkjølelse & amp; Influensa

Du kan ikke kurere forkjølelse, men du kan forkorte varigheten av symptomer med vitamin C. Blåbær inneholder store mengder vitamin C. Blåbær smoothies gi en god måte å øke den nærings når det blandes med andre naturlige fruktjuicer. Stoffer i blåbær har også antivirale egenskaper vist seg å redusere risikoen for influensa. Selv om du bør oppsøke lege hvis du har influensa eller dvelende kaldt, kan blåbær smoothies hjelpe deg å føle deg bedre når du gjenoppretter fra sykdom.

Enkel Congestion

Drikke rikelig med væske, inkludert vann og juice, hjelper løsne lunger og hindrer dehydrering når du er forkjølet. Ta vitamin C kan ikke forebygge forkjølelse, men forbruker vitamin C før utbruddet av kaldt symptomer kan forkorte tiden du lider symptomer, ifølge MayoClinic.com. Blåbær har rike vitamin C innhold. Bærene inneholder også antioksidanter som styrker immunforsvaret og kan hjelpe deg å bekjempe forkjølelse.

Styrking Smoothie Nutrition

Både frosne bær og friske bær har lik ernæring, ifølge Nancy Correa-Matos av Institutt for ernærings- og Dietetics ved Universitetet i Nord-Florida. Imidlertid kan lagring og frysing bær føre til tap av enkelte næringsstoffer. Correa-Matos anbefaler å øke vitamin C tapt i frosne blåbær ved å blande blåbær med frisk sitrus juice i en smoothie. Bortsett fra vitamin C og antioksidanter, blåbær også gi deg massevis av vitamin E, fiber, magnesium, kalsium, sink, vitamin K og omega-3 fettsyrer for hjerte helse. Sink kan ha fordeler i kampen mot en kald, Mayoclinic.com notater.

Reduser Flu Risk

Et stoff som heter quercetin, som finnes i blåbær samt andre frukter og grønnsaker, kan bidra til å redusere sannsynligheten for å få influensa, ifølge en studie publisert i august 2008 utgaven av "AJP Regulatory Integrative og komparativ fysiologi." Studien analyserte effekten av quercetin foring av influensavirus hos mus etter stressende øvelse. Quercetin kan arbeide effektivt for å hindre mottakelighet for infeksjoner i forbindelse med stressende trening. Forskerne oppmerksom på at tidligere studier på mennesker viser quercetin bidrar til å redusere sykdommer følgende uttømmende trening.

Velsmakende og sunn Smoothies

En blåbær smoothie kan også bidra til smaksløkene under en kald. For en sunn blanding for å hjelpe avverge symptomene på en kald og gi beskyttelse mot influensa, legge til lettmelk, nonfat vanlig yoghurt, frosne, usøtet blåbær og litt honning i en blender. Dr. Joel Fuhrman, en lege og ernæringsforsker, anbefaler en blåbær og linfrø smoothie å bidra til å øke immunforsvaret. Inkluder friske eller frosne blåbær sammen med soyamelk, linfrø og datoer, blande dem i en blender.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com