Hvordan finne gratis Dental Care for voksne i Tennessee

August 5

Hvordan finne gratis Dental Care for voksne i Tennessee


Du har sikkert allerede oppdaget at det å finne kvalitet tannpleie kan være vanskelig, spesielt når du har en lav eller ikke-eksisterende budsjett. Heldigvis Tennessee tilbyr flere gratis tannpleie programmer og klinikker over hele staten. Selv om det kan koste deg litt tid til å ta kontakt med ulike organisasjoner, komplette programmer for gratis omsorg og reise til området, vil du spare hundrevis eller tusenvis av dollar ved å motta gratis tannpleie.

Bruksanvisning

1 Kontakt Tennessee fylkets helseavdeling. Tennessee tilbyr tannklinikker for underprivilegerte pasienter i 53 fylker og fem byområder; det gir også en mobiltjeneste for under-servert områder. Gå til health.state.tn.us å se et kart med fylkene som har tannklinikker i fylket helse avdelingen. Merk at denne listen er uttømmende med lavpris tannklinikker, barnas initiativ og gratis tannklinikker. Skriv ned telefonnummeret for fylket helse avdelingen nærmest deg. Ring og spør om gratis tannhelsetjeneste for voksne som noen fylker ikke vil ha gratis tannlege klinikker eller bare vil operere på barn.

2 Bruk en online klinikk database som freedentalcare.us eller freemedicalcamps.com å finne private eller ideelle gratis tannklinikker. Plukk ditt fylke eller by i Tennessee. Sjekk som en liste over tilgjengelige gratis klinikker i ditt område dukker opp. Klikk på hver potensielle klinikk for kontaktinformasjon og informasjon knyttet til hvilke typer tjenester som tilbys på det aktuelle tannklinikk.

3 Kontakt Dental Hygiene Clinic ved Tennessee State University.This klinikken vil noen ganger være vert gratis behandlingsdager for voksne pasienter uten forsikring der de gir gratis filmvisninger og rengjorde.

4 Besøk Dental Angel Fund Foundation hjemmeside. Denne organisasjonen gir gratis tannbehandling til pasienter som opplever smerte eller truende infeksjoner. Møt kvalifikasjonskrav som inkluderer faller under 185 prosent av de nasjonale fattigdoms inntekt retningslinjer, være usikret og har en diagnose som krever en tanntrekking. Klikk på "Søknad" på nettstedet. Last ned, print og komplett søknad. Send til adressen.

5 Kontakt Ronald McDonald House Foundation. Spørre om CareMobile og når det vil være i Tennessee og i hvilke steder vil det reise. Dette velutstyrte mobile dental enheten gir en rekke tjenester, inkludert forebyggende og restorative tannpleie, eksamener, tannpuss og røntgen. Voksne bare i alderen 18-21 er berettiget til å motta tjenester.

Hint

  • Utvid søket for lavpris eller skyve gebyr skala tannbehandling for enda flere alternativer. Kun et begrenset antall gratis klinikker eksisterer, men du kan finne mange klinikker som tilbyr reduserte kostnader tannpleie i stedet.
  • Ikke forvent å få behandling umiddelbart. Mange av de frie klinikker har avtaler planlagt uker i forveien så ringe og planlegge en avtale umiddelbart når du vet at du trenger tannbehandling. Ellers finner en organisasjon som vil fullføre legevakt.

© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com