Hvordan lage et nytt selvbilde

January 21

Hvordan lage et nytt selvbilde


Selvbilde innebærer dine personlige følelser og oppfatninger om kropp og sinn. Det er også et resultat av relasjonene du har med andre, samt innlemmer aspekter av barndommen, ifølge forskning gjort ved Cleveland Clinic. Selvbilde påvirker livet ditt enten positivt eller negativt, avhengig av din tankeprosess. Siden selvbilde er et biprodukt av ditt eget sinn og miljø, har du muligheten til å opprette en ny selvbilde ved å endre din måte å tenke på deg selv og omgir deg med mennesker som gjør at du føler deg godt om hvem du er.

Bruksanvisning

1 Identifisere og skrive ned dine positive og negative egenskaper. Dette er et viktig skritt i å endre ditt selvbilde, ifølge Cleveland Clinic, som du vil ønske å bygge på dine utviklet sterke og eliminere dine svakheter. Rangere dine egenskaper i rekkefølgen av betydning eller fremheve de egenskapene du spesielt ønsker å endre eller fjerne når du oppretter det nye bildet.

2 Tenk på hva du vil at den nye selvbilde å se og handle ut. Envision selv som en ny person, og se deg selv snakke og handle som du ønsker. Skriv ned dine personlige mål og ideer eller fremgangsmåten for hvordan du skal oppnå disse. Ved å se for oss selv som en ny person, kan du motivere deg selv til å ta de nødvendige skritt mot endring.

3 Identifisere veisperringer og skjevheter i persepsjon hindrer din nåværende selvbilde. Ifølge Mayo Clinic, kan disse være selvødeleggende uttalelser, urealistiske forventninger, tidligere vondt fra barndommen eller sammenligninger til andre. Skriv ned dine veisperringer og forvrengninger, deretter utvikle en counterstatement for hver enkelt.

4 Slipp barndom vondt og løse selv å gå videre med ditt voksne liv og nytt bilde. Unngå sammenligninger til andre mennesker og fokusere på din egen personlige utvikling basert på hva du har og kan arbeide med. Med fokus på uoppnåelige idealer eller urealistiske forventninger vil bare tjene til å holde deg tilbake i å utvikle en ny selvbilde.

5 Set ukentlig, månedlig og årlige mål basert av listene du har opprettet. Arbeide for å oppnå hver av disse målene, og belønn deg selv underveis. Belønning kan være nye klær eller kosmetikk til kompliment din nye selvbilde, eller en kveld ute med venner for å feire den "nye" deg.

6 Lag en liste over positive uttalelser knyttet til den nye selvbilde for å holde deg motivert og trygg gjennom hele reisen. Mayo Clinic foreslår å bruke håpefulle, positive utsagn som: "Hver dag er en sjanse til å bli den nye meg" eller "Mitt liv er akkurat slik det er ment å være." Fokus på små endringer i selvbilde, noe som vil føre til større, generelle forandringer i livet.

7. Unngå å bli motløs og forventer at prosessen skal være langsom, men jevn. Du vil ha positive dager og de som du har lyst til å gi opp. Få mest mulig ut av dine gode dager, og fokusere på dine positive affirmasjoner og uttalelser på de dårlige dagene. The Cleveland Clinic foreslår å huske hvor langt du har kommet når du begynner å føle seg.

Hint

  • Verve i hjelp og støtte fra familie og venner for å holde deg på sporet til å være din beste og skape nye selvbilde.

© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com