Foods som reduserer surhet i kroppen din

July 3

Den surhet og alkalitet av mat tar søkelyset i mange diett planer. Ifølge teorien bak syre-alkaliske balanse diett, ofte bare kalt alkalisk kosthold, de fleste spiser for mye syreproduserende mat. Ved å spise mer mat som produserer alkaliske kjemikalier, kan du redusere mengden av surhet i kroppen din.

grønnsaker

Mange forskjellige grønnsaker kan redusere mengden av syre i kroppen din. Grønnsaker som har en bitter smak kan varsle deg om tilstedeværelse av alkaliske stoffer, siden disse kjemikaliene er typisk bitter. De mest alkaliske grønnsaker, ifølge Trans4mind.com, er rå spinat, persille, selleri, hvitløk og bygg gress. Rødbeter, salat, squash, carob og salat er også moderat alkaliske grønnsaker, og når konsumert i moderate mengder kan bidra til å redusere surheten i kroppen. Andre alkaliske produserende grønnsaker inneholder rosenkål, kål, asparges, grønne grønnsaker, sennep greener, løvetann, brokkoli, kålrot, paprika og erter.

frukt

Selv om mange frukter som appelsiner, sitroner og andre sitrusfrukter, er naturlig sure, kan de faktisk bidra til å redusere mengden av syre i kroppen. Dette er fordi de brytes ned, de stimulerer produksjonen av alkaliske kjemikalier. Epler, avokado, kirsebær, ananas, fersken og pærer er alle frukter som kan nøytralisere syre i kroppen, melder Wolfe Clinic. Meloner, for eksempel honningmelon, vannmelon og honningdugg, kan også legges til kosthold for å redusere kropps surhet. Bananer har også en alkalisering effekt, men de bør bare brukes i moderate mengder på grunn av deres høy glykemisk indeks, noe som betyr at de kan føre til rask stigning i blodsukkeret.

proteiner

Mange kjøtt produserer syre i kroppen, noe som betyr at hvis du prøver å redusere surhet i kosten din, må du finne andre proteinkilder. Heldigvis kan alkaliske kilder til protein som finnes i de fleste nøtter, gresskarfrø, squash, solsikkefrø og linfrø. Fermentert soya, egg, whey protein, yoghurt og hirse er andre alkalisering kilder til protein.

krydder

Et utvalg av krydder kan også legges til kosthold for å nøytralisere overflødig syre. Disse inkluderer karri, kanel, miso, sennep, karri og ingefær, Rense.com stater. Urter, når det brukes som et krydder, kan også brukes til å gjøre maten mer basisk.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com