Hva er forskjellen mellom Tattoo Ink & amp; Pen Ink?

June 11
Hva er forskjellen mellom Tattoo Ink & amp; Pen Ink?

De store forskjellene mellom tatovering og penn blekk er sammensetningen av blekk og de formål som de er brukt. Tattoo blekk er brukt under huden i en kosmetisk prosedyre mens penn blekk brukes på papir og andre uorganiske overflater.

Tidlig Ink Formler

Hva er forskjellen mellom Tattoo Ink & amp; Pen Ink?

Tradisjonelle skriving av blekk som brukes av den kinesiske 5000 år siden var blandinger av sot suspendert i vann og et stabiliseringsmiddel, slik som gelatin eller eggehvite i egg. Senere blandinger byttet bær og bjeffer for sot.

Tattoo blekk besto av pigmenter hentet fra planter, trær og blomster. Noen tidlige tatovering stamme kulturer, for eksempel Maori, brukte brenntannkjøttet eller larver.

Pen Ink

Moderne blekk er komplekse og sine formler beskyttet av patenter. De er som oftest består av fargestoffer i kombinasjon med forskjellige kjemikalier, inkludert konserveringsmidler og fortykningsmidler som sikrer jevn drift blekk som ikke vil tørke i skaftet av pennen. De fargestoffer som brukes kan være organisk og uorganisk. Kulepenn blekk er alkoholbasert, selv om de spesifikke ingrediensene er forretningshemmeligheter.

Tattoo Ink

Moderne tatovering blekk inneholder pigment mindre utsatt for fading, slik som tungmetaller, salter og andre kjemikalier som er suspendert i en bærervæske, slik som etylalkohol eller vann. Ifølge US Food and Drug Administration, er pigmentene som brukes i tatovering blekk ikke regulert for injeksjon i huden. Dette fravær av regulering gjør at tatovering kunstnere til å lage sine egne mikser.

forskjeller

Pen produsenter favør fargestoffer som blekk fargestoff for å hindre pennen fra tilstopping. Tattoo blekk bruker fargestoffer eller pigmenter. Pen blekk er standardiserte formler. Tattoo blekk er gjenstand for tilpasning av tatovering kunstnere.

risiko

Bruken av tatovering blekk og penn blekk innebærer varierende grad av risiko. Pen blekk har ikke blitt bevist farlig når det brukes som anvist. Faren presentert i tatoveringsblekk er at ikke alle de ingrediensene som brukes er identifisert og blekk er laget i tilpassede mikser, noe som gjør det vanskelig å identifisere dem alle. Allergiske reaksjoner slik som akutt inflammasjon er mulig.


© 2019 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com