Hvordan beholde hjernen etter hjerneslag

April 14

Dødeligheten av hjerneslag falt 29,7 prosent 1995-2005, ifølge American Heart Association. I dag er det omtrent 6.500.000 slagrammede som bor i USA. For disse personene, beholder sin pre-takts hjernen fungerer er en topp prioritet.

Bruksanvisning

1 Søk øyeblikkelig legehjelp. Det er et ordtak blant leger, at tiden er hjernen. Med andre ord, blir øyeblikkelig medisinsk hjelp er nødvendig for å minimere skade av et slag, og dermed beholde så mye av pre-takts hjernen fungerer som mulig.

Ifølge en artikkel publisert i Journal of cerebrovaskulære sykdommer, har tidlige terapi vist seg mest effektive. Dette inkluderer trombolytisk terapi utstedt i løpet av den første 3 timer etter et slag og nevrobeskyttende midler, som må administreres tidlig for å være effektive. Ideelt sett vil denne behandlingen begynne før ankomst på sykehuset og fortsette i akuttmottaket og i slagenhet.

2 Prøv rekreasjons terapi. Et rekreasjons terapeut arbeider for å integrere slagrammede tilbake til sine lokalsamfunn. Dette kan inkludere å ta pasienten til museer og biblioteker, samt arrangere fester og engasjerende i samtaler med pasienten. Ifølge Richard C. Senelick, forfatter av boken, Living With Stroke: A Guide for familier, kan rekreasjons terapi forbedre din problemløsning ferdigheter, avslapping, selvstendighet, humør, selvtillit og andre ferdigheter avgjørende for utvinning.

3 Prøv Constraint-Induced Therapy (CIT). De fleste overlevende kompensere for de ferdigheter som de tapt som følge av hjerneslag. For eksempel, hvis styrke i sin høyre arm er tapt, de bruker sin venstre arm oftere enn de gjorde før slaget. CIT fokuserer på tre prinsipper: begrensning (unngå kompensasjon), tvungen bruk (krever bruk av svekket ferdighet), og samlet seg praksis (krever tvang og tvangsbruk hver dag og hele dagen.

CPT er tilpasningsdyktig i at du kan bruke disse prinsippene for å løse uansett ferdigheter ble tapt som følge av hjerneslag. For eksempel, hvis du har språkproblemer, motstå trangen til å gest, tegne eller skrive ned ordene du ønsker å snakke, og i stedet tvinge deg selv til å snakke i løpet av dagen.

4 Opprettholde et positivt syn under behandlingen. En 2007 studie publisert i British Journal of Psychiatry tyder på at depresjon kan spille en rolle i hvorvidt hjernen øker etter et hjerneslag. Studien fant at personer som tar antidepressiva etter en stoke viser signifikant større forbedring i kognitiv funksjon enn sine kolleger. Forfatteren av studien advarer imidlertid at gevinsten kan tilskrives de antidepressiva og ikke hvorvidt den enkelte var deprimert før du tar dem.


© 2019 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com