Hva Frukt er effektive mot leddgikt?

March 13
Hva Frukt er effektive mot leddgikt?

Oversikt

Leddgikt påvirker over 49 millioner mennesker i USA - noe som betyr at én av fem amerikanske voksne lider av denne kroniske leddinfeksjon.

Hvis du har leddgikt, er du allerede kjent med hevelse, smerte og tretthet som kommer med tilstanden. Du har sannsynligvis også vite at det er ingen enkel behandling for leddgikt, og at administrere dine symptomer kan være en daglig kamp.

Ditt kosthold - og fruktene du spiser - er en viktig brikke til puslespillet i å håndtere tilstanden.

Frukt er fullpakket med antioksidanter, som er kraftige stoffer som kjemper skadelige frie radikaler forårsaket av oksidativt stress i systemet.

Kosthold

Medisiner og behandlinger som fysioterapi kan sikkert være nyttig for folk som lider av leddgikt, men det er også en annen viktig komponent til behandlingsprosessen: ernæring.

Selv om det ikke er universelt foreskrevet diett for artritt, har visse matvarer blitt vist å lette ubehag knyttet til sykdommen.

frukt

Frukt er spesielt effektive i å hjelpe redusere betennelse i kroppen, som er den viktigste årsaken til muskelsmerter, leddstivhet og smerter som kan oppstå med leddgikt. Frukt er fullpakket med antioksidanter, som er kraftige stoffer som kjemper skadelige frie radikaler forårsaket av oksidativt stress i systemet.

De er også rike på vitaminer, som kroppen forbrenner og bruker en rekke forskjellige biokjemiske funksjoner, inkludert celle reparasjon og vekst vev.

Her er noen frukter som jeg foreslår til mine pasienter for behandling av leddgikt.

• Blåbær inneholder høye nivåer av anthocyanin, en phytonutrient som oppfordrer kollagenproduksjonen. Våre vev består av collagen, så spiser en kopp av disse bær (friske eller frosne) daglig kan være en beskyttende mot vevskade.

• Jordbær har nylig blitt vist å bidra til lavere nivåer av C-reaktivt protein (CRP) i blod, er et mål på betennelse i kroppen.

• Moreller er høy i fytokjemikalier som reduserer betennelse; terte kirsebær kan være enda høyere i anthocyanin enn blåbær.

• Epler er fullpakket med antioksidanter og har vist seg å bidra til lavere nivåer av C-reaktivt protein. Huden på eple inneholder de mest gunstige stoffer, så sørg for å la skallet på.

• Rabarbra er en rik kilde til kalsium, som er viktig for sterk beinhelse. Kokt Rabarbra er kjent for å gi kroppen din med mer brukbare kalsium enn hvis det er konsumert rå.

om forfatteren

Eilender er en høyskole foreleser og helsefag skribent basert i New Jersey.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com