Fordeler og ulemper med Internet Driving

July 17

Fordeler og ulemper med Internet Driving


Funksjonshemmede eller fysisk funksjonshemmede mennesker er i stand til å kjøre gjennom spesielle modifikasjoner til sine biler. Et system er rigget for å hjelpe funksjonshemmede person bruke funksjoner i bilen sin funksjonshemning kan ikke tillate. For eksempel, noen uten funksjonen bena kan bruke håndkontrollene til å justere gasspedalen og bremsen.

Kostnader

Bekostning av rigging en bil for en funksjonshemmet person er ganske høy. For en funksjonshemmet person på et budsjett, kan denne utgiften være mer enn han har råd til. Kostnadene varierer med kompleksiteten i funksjonshemming og personens motorisk kontroll. Fra 2011 kan noen rigger lett kan koste over $ 100.000 for folk med svært begrenset fysisk funksjon.

Mobilitet

Den økte mobiliteten av å være i stand til å kjøre kan hjelpe funksjonshemmede enormt. Personen har økt frihet til å komme og gå som han vil. Den utviklingshemmede personen er mindre avhengige av andre, og han sparer tid ved å slippe å vente på ritt eller busstjenester.

Fare

Ikke alle handicap kjøring riggene er av samme kvalitet. Noen rigger er hjemmelaget, mens andre kan være av lyd design og kvalitet. Variansen i kvalitet kan være en årsak til bekymring. Dersom riggen blir skadet eller pauser mens du kjører føreren mister kontroll over kjøretøyet, kan dette være svært farlig.

Selvtillit

Kanskje en av de største fordelene for funksjonshemmede å kunne kjøre det øker deres tillit og selvtillit tillit. Det å kjøre er noe som stand bodied tar for gitt, og når et handikap person kan kjøre, innser hun at det ikke kan være så mange begrensninger på hva hun kan gjøre eller oppnå.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com