Problemer med Provigil

May 20

Provigil er et medikament som fremmer våkenhet og årvåkenhet hos personer som lider av søvnforstyrrelser som narkolepsi, søvnapné, eller skiftarbeid søvnforstyrrelse. Medisinen virker ved å endre signalstoffene i hjernen, som igjen hjelper brukeren å holde seg våken. Som med de fleste medisiner søvnforstyrrelser, er det en rekke av bivirkninger forbundet med ved hjelp av Provigil.

Vanlige bivirkninger

Svimmelhet, hodepine, nervøsitet, økt irritasjon, diaré, kvalme, søvnvansker og munntørrhet er bivirkninger forbundet med å bruke Provigil. Selv om disse er de mest vanlige bivirkningene forbundet med å bruke denne medisinen, de påvirker bare et lite antall brukere.

Alvorlige bivirkninger

Dessverre er det også en rekke alvorlige bivirkninger som er blitt forbundet med ved hjelp av denne medisinen. Noen av disse bivirkningene er feber, sår hals, hodepine, kraftig oppkast, blåmerker, alvorlige blemmer, hallusinasjoner, uvanlige tanker eller atferd, angst, depresjon, brystsmerter og uregelmessig hjerterytme. Disse bivirkninger er også sjelden og ikke påvirker et stort antall brukere.

Viktig sikkerhetsinformasjon

Ikke bruk Provigil hvis du er allergisk mot modafinil eller armodafanil som det kan føre til en alvorlig allergisk reaksjon. Ta kontakt med legen din hvis du lider av brystsmerter, lever eller nyresykdom, hjerteproblemer, historie med narkotika-avhengighet, høyt blodtrykk, eller hvis du nylig har hatt et hjerteinfarkt. Det er andre stoffer som kan reagere negativt på Provigil, så forteller legen din om alle dine nåværende medisiner.

bruk

Bruk alltid Provigil i direkte forbindelse med legens ordre og aldri i doser større enn det som er anbefalt på etiketten. Denne medisinen er vanligvis foreskrevet for 12 uker eller mindre, og du må fortsette å ta stoffet gjennom hele behandlingsforløpet. Provigil er vanligvis tatt etter å ha våknet opp om morgenen for å unngå dagtid døsighet, så planlegg doser tilsvarende.

Advarsel

Hvis du opplever bivirkninger, kontakt din lokale lege for en justert behandlingsmetode.

Ved mistanke om overdose, kontakt ditt lokale giftkontrollsenter og leder direkte til nærmeste legevakten.

Provigil er ment for bruk i behandling av søvnforstyrrelser og bør aldri ben som brukes til annen medisinsk tilstand mindre spesifikt foreskrevet av legen din.


© 2019 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com