Fordeler med Cactus Leaf i Diet

June 12
Fordeler med Cactus Leaf i Diet

Cactus blad, også kjent som Nopal, stikkende pære kaktus eller dens vitenskapelige navn, Opuntia, har vært en mat stift i Latin-Amerika i århundrer. Det er en vanlig grønnsak servert i egg, salater, chili og wok-retter. Selv om tanken på å spise kaktus blad kan gjøre deg skjelve, kan du revurdere når du ser på alle sine helsemessige fordeler.

Senker blodsukkeret

Fordeler med Cactus Leaf i Diet

Høyt blodsukker kan føre til diabetes, hjertesykdom og slag, ifølge National Institutes of Health. Cactus blad har en positiv effekt på blodsukkernivået hos friske voksne så vel som de som lider av diabetes og fedme. Forskere ved University of Vienna testet Nopal kaktus blad på 24 ikke-overvektige pasienter som led av høyt kolesterol eller triglyserider. Resultatene av de åtte-ukers studie, publisert i den 31 oktober 2002, utgaven av "Wiener Klinische Wochenschrift," ikke bare viste en reduksjon i kolesterol- og triglyseridnivåer, men en 11 prosent reduksjon i blodsukkernivået. Cactus blad er hypokolesterolemiske og hypoglykemiske effekter er delvis tilskrives den høye fiber og pektin innhold.

senker Kolesterol

Fordeler med Cactus Leaf i Diet

Som sett på Universitetet i Wien studie, senker kaktus blad kolesterol. I en annen studie fra Frankrike, forskere testet effekten av dehydrert kaktus blad på 68 kvinner med metabolsk syndrom. Etter fire uker, LDL, eller dårlig, kolesterol- og triglyseridnivåer ble senket og HDL, eller gode, ble kolesterolnivået hevet. Publisert i september-oktober utgaven av "Advances in Therapy," forskere sier at kaktus blad bør betraktes som en funksjonell mat fordi det reduserer kolesterolnivået og reduserer risikoen for hjerte-problemer.

Kamper kreftceller

Fordeler med Cactus Leaf i Diet

Cactus blad inneholder fenoler og flavonoider - plante forbindelser som er ansvarlig for sine antioksidantegenskaper. The National Cancer Institute forklarer at antioksidanter beskytter friske celler mot skader forårsaket av frie radikaler, som er biprodukter av oksidasjon. Frie radikaler kan føre til sykdommer som hjerte- og karsykdommer og kreft. Juni 2009 utgaven av "planteføde for Human Nutrition" rapporterer at når testet mot tykktarm, lever, bryst og prostata kreft, kaktus pære er phytochemical forbindelser hemmet veksten av celler i alle fire kreft uten å påvirke de friske cellene i kroppen.

ernæringsmessige fordeler

Fordeler med Cactus Leaf i Diet

I tillegg til medisinske fordeler, kaktus blad gir ernæringsmessige fordeler. Kalorier, med kun 14 per 1 kopp servering, det gjør et godt tillegg til enhver diett. De dominerende vitaminer i kaktus blad er de vitaminene A og C og spormengder av folat og vitamin K. Mineraler inneholder kalsium, magnesium, natrium, kalium og fosfor. Selv legger kaktus blad til kosthold er gunstig, må du kanskje se etter det på en spesialitet dagligvare eller helsekost butikk med mindre du bor i et område der det vokser naturlig.


© 2019 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com