Sammenligning av Oral-B elektriske tannbørster

November 30
Sammenligning av Oral-B elektriske tannbørster

Pasienter som byttet fra børsting manuelt for å bruke den elektriske Oral-B Ultra Plakk Remover tannbørste viste signifikant forbedring i oral helse, ifølge resultatene av forskeren Paul Warren og hans kolleger i en allmennpraksis studie av over 16 000 pasienter, publisert i mars 2000 "Journal of American Dental Association." Tannleger rapporterte forbedringer i renslighet, tannkjøtt tilstand, tartar og beis reduksjon når de undersøkte pasienter før og etter bruk av Ultra Plaque Remover.

Historie

Gamle sivilisasjoner tygget på pinner til å rense tennene. Bust børster laget av bein og gris hår ble introdusert først i Kina på slutten av 1400-tallet. Amerikanerne begynte masse produsere naturlig bust tannbørste rundt 1885. En versjon med nylonbust, oppfunnet av Dupont de Nemours, ble populær i 1938; de ble markedsført som Dr. West Miracle tannbørste. Den Squibb Selskapet solgte den første elektriske tannbørste i Amerika i 1960.

Typer og egenskaper

Oral-B elektrisk tannbørste produktlinje spenner fra grunnleggende modeller med begrensede funksjoner til premium-modellene kan skilte med alle klokkene og plystre. Alle Oral-B elektriske tannbørster er oppladbare og har en to-minutters børsting timer. Den superslanke Oral-B Pulsonic Sonic er lett, rolig og har en sensitiv modus. Oral-B Vitality serien har alle funksjonene i Pulsonic unntatt sensitive rensemodus. Vitality børster kommer i fire varianter: Dual Clean, Vitality Floss action, Sensitive, og Pro White.The teknologisk avansert Professional serie av Oral-B elektriske tannbørster gir et varsel slik at du vet når du pusser for hardt. Oral-B high-end Professional SmartSeries inneholder sensitive modus pluss en polsk-modus og en Smart Display i håndtaket som gir deg tilbakemelding når du pusser. Top-of-the-line Smart 5000 tannbørste inneholder en trådløs Smartguide i tillegg til håndtaket Smart Display.

fordeler

Elektriske tannbørster ta arbeidet ut av å rense tennene. Busten enten roterer i en sirkulær bevegelse, pulsere inn og ut eller vibrere side til side. Bevegelsen av børstehodet gjør at busten for å nå områder som er vanskelige å rengjøre med manuelle verktøy. Barn og personer med begrenset mobilitet vil sannsynligvis oppleve mindre problemer med å håndtere og manøvrere store grep på de fleste elektriske tannbørster.

fjerning av plakk

Procter & Gamble hevder at du kan fjerne opptil 100 prosent mer plakk med sin Oral-B Vitality Floss Handling oppladbare tannbørste enn med en vanlig manuell tannbørste. En 2005 uavhengig britisk studie av Peter G. Robinson og medarbeidere konkluderte med at "børster som jobbet med en rotasjon pendling handling fjernet mer plakk og reduserte gingivitt mer effektivt enn manuelle børster på kort og lang sikt."

Børster for Kids

Det er ofte vanskelig å få barn til å utøve god tannhygiene med daglig tannpuss. Oral-B tilbyr en spesiell serie med batteridrevne tannbørster kalt Stages for barn i alderen 3 år og eldre. Tannbørster har lisensierte figurer fra Disney.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com