Hvordan å behandle en infisert Floor Burn

June 22

En friksjon brenne er en brannskade som skyldes kraften av huden gni mot en overflate. Et gulv brenne er den vanligste typen av friksjon brenne. Akkurat som alle andre slags brenne, bør et gulv brenne rengjøres og bandasjert før det gror. Hvis gulvet brannsåret ikke er skikkelig rengjort eller beskyttet, kan det utvikle seg en infeksjon. Infiserte gulv forbrenninger bør behandles av en medisinsk faglig for å unngå ytterligere komplikasjoner.

Bruksanvisning

1 gjenkjenne tegn på et gulv brenne infeksjon. Du kan oppleve en økning i smerte, rødhet og hevelse, selv om disse symptomene bør være avtagende som brenner skaden leges. Du kan også legge merke pus eller annen drenering fra gulvet brenne. En infisert gulv brenne kan også vise seg som røde striper som sprer seg fra brenn.

2 Se helsepersonell. De fleste små, milde brannskader kan behandles hjemme med skikkelig rengjøring og bandasjering. Men hvis gulvet brenne viser tegn på infeksjon er det på tide å se din lege. Legen din vil ønske å undersøke gulvet brenne og høre detaljene om hvordan du fikk brannskade.

3 Motta et antibiotikum resept, for eksempel penicillin eller cefluroxime. Ta antibiotika i henhold til legen din og produsentens instruksjoner. Du kan begynne å merke bedring etter bare et par dager med å ta antibiotika, men du bør fortsette å ta medisiner før det er borte.

4 Hold deg hydrert ved å drikke mye vann. Unngå ytterligere irritasjon til gulvet brenne ved å holde det rent og løst bandasjert. Hold et øye for bivirkninger av medisiner du tar og sørg for å snakke med legen din dersom du er plaget av noen av dem. Du bør også gå tilbake til legen din hvis du ikke ser en forbedring i gulvet brenne infeksjon i løpet av få dager.

Hint

  • Hvis gulvet brenne infeksjonen er spesielt alvorlig eller ikke reagerer på medisiner, kan legen din be ta pinnen av brannskader og sende den ut til å være kultivert. En infeksjon kultur identifiserer bakterier som finnes i den brannskade, slik at den kan identifiseres og behandles mer effektivt.
  • Søk medisinsk hjelp hvis du har problemer med å puste eller varsel hevelse i ansikt, tunge eller svelg. Dette er tegn på en allergisk reaksjon på antibiotika du tar for gulvet brenne infeksjon.

© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com