Viktigste årsakene til cellulitt

December 9
Viktigste årsakene til cellulitt

En vanlig misforståelse er at du må være overvektig for å utvikle dimples fra cellulitter. Hvem som helst kan få det fordi alle har underhudsfett, hvilken type fett som sitter under huden. Cellulite former når fett presser mot matrise av connective band som støtter huden. De fleste vil ha smilehullet på sine lår, rumpe og hofter til en viss grad, men det kan være mindre opplagt. De viktigste årsakene til cellulitt formasjon variere, men det er risikofaktorer for å vurdere.

Kjønn

Kvinner har en tendens til å ha mer cellulitter enn menn. MayoClinic.com melder at åtte av ti kvinner har noen gropene i huden. Fettfordelingen hos kvinner er annerledes enn i menn. Kvinner har en tendens til å ha mer underhudsfett rundt bekkenområdet. Det er denne forskjellen mellom kjønnene som gjør kvinner mer utsatt for synlige cellulitter. En artikkel 2006 for "International Journal of Cosmetic Science" forfattet av Tony Rawlings av AVR Consulting antyder dette oppbygging av fett er naturens måte å garantere at kvinner vil ha en energireserve tilgjengelig for graviditet og amming.

aldring

Alder er absolutt en del av cellulitter ligningen. Etter hvert som du blir eldre, mister huden sin evne til å strekke og rebound. Det blir mindre elastisk. Som huden tynner ut, eksisterende cellulitter blir mer synlig. Den samme prosessen som danner rynker vil forbedre huden dimpling av cellulitter.

genetisk predisposisjon

Hvis foreldrene dine har cellulitter, sjansene er det vil du. MayoClinic.com sier at genetikk spiller den største rollen i utviklingen av cellulitter. Hvordan kroppen distribuerer underhudsfett, metabolisme og tilstanden til huden din er alle genetiske komponenter. Cellulite tendens til å kjøre i familier. Hvis ditt slektstre viser en historie av cellulitter, så kan det være uunngåelig.

livsstil

Dårlige matvaner, kjepphest dieting, stress og røyking bidrar til synlige cellulitter. En av de beste verktøyene du har mot cellulitter inkluderer opprettholde en forsvarlig vekt og få rikelig med mosjon og søvn. Etter en sunn livsstil gjør mer enn forebygge sykdom, holder det du ser frisk, så vel. Andre faktorer i cellulitter utvikle inkluderer hormon endringer og prevensjon. Orale prevensjonsmidler endre hormonnivåene i kroppen og kan øke cellulitter.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com