Tips for Utvinning av baby tenner

July 10

Tips for Utvinning av baby tenner


Alle mennesker på et tidspunkt i livet må ha deres baby tenner trukket ut. Den primære årsaken til å trekke ut disse tennene er å gi plass for permanente tenner. Ifølge www.preventdisease.com, andre grunner for utvinning er å hindre samles av tenner i munnen, omgå tannråte eller forhindre skade på innsiden av kjeven. Uansett hvilken av disse scenariene beskriver din situasjon, er det en rekke måter å trygt trekke baby tenner. Kan vi si tannfeen, anyone?

Trekk Tooth

En av de vanligste måtene å utvinne babyen tenner er å trekke dem selv hjemme. Men det er en viktig påminnelse: Tannen må være fri og allerede løs nok til å bli løftet ut uten smerter. Selv om noen mennesker bruker tanntråd som en slags lasso, det er ingen spesielle verktøy som trengs for å trekke en tann hjemme. Dersom tannen er løs nok, kan du vanligvis vrikke den rundt med fingrene i noen sekunder hver dag i ca en uke, inntil en dag det kommer helt ut.

kirurgisk fjerning

I mer intrikate tilfeller, for eksempel når barnet tannen er omgitt av permanente tenner eller om alle de permanente tennene har kommet inn og babyen tann viser ingen tegn til å bli løst, kan kirurgisk inngrep være nødvendig. Hvis du står overfor denne situasjonen, ta kontakt med din tannlege umiddelbart. Han vil mest sannsynlig gi deg en henvisning til en kjeveortoped, som vil planlegge operasjonen når du er klar. Dette er dagkirurgi, så det er ikke nødvendig å planlegge for et sykehusopphold. Men vil du motta bedøvelse for å eliminere smerte og smerte medisin etter operasjonen for å klare det. Under operasjonen, vil orthodontist bruke kirurgiske verktøy for å trygt trekke tannen fra munnen.

La det Fall Out

Kanskje den mest behagelige måten å hente ut babyen tenner er å bare la dem falle ut. Dette alternativet er kun tilgjengelig for de heldige få som har babyen tennene løsne med letthet og ikke støter permanente tennene blokkerer dem i. Det er veldig vanlig for et barn å ha en løs tann en natt og vekke neste morgen bare for å finne tannen legging på hennes pute. Det har også vært tilfeller der barnet er å spise og den løse tannen kommer ut i munnen hennes mens hun tygger. Dette er faktisk spennende tiden, så det betyr at hun har igjen unngått traumer av en forelder å nå inn og trekke tannen eller muligheten for å ha kirurgi for å fjerne det.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com