Forsikring for de med pre-eksisterende forhold

January 12

En pre-eksisterende tilstand er et begrep forsikring selskapene bruker for å definere de personer som har medisinske tilstander, enten midlertidig eller permanent, som var til stede før den enkelte søkt om helseforsikring dekning med deres selskap. Å ha en pre-eksisterende tilstand - for eksempel graviditet, diabetes eller depresjon - kan hindre en person fra å få helseforsikring eller gjøre det mye dyrere hvis hun gjør får dekning.

karenstid

Mange helseforsikring politikk vil akseptere noen med pre-eksisterende forhold, men vil gjøre ham vente mellom 12 og 18 måneder før tilstanden er dekket. For eksempel har hvis Bob type 1 diabetes og blir selvstendig næringsdrivende, kan han melde seg på ny helseforsikring. Hans nye helseforsikring vil dekke eventuelle nye medisinske tilstander som oppstår i løpet av de første 12 månedene av hans dekning, for eksempel en thrilleren besøk for en brukket arm. Men for de første 12 månedene, vil han trenge å ta vare på noen lege besøk for sin diabetes og eventuelle resepter for hans diabetikere eller insulin.

HIPAA

Kongressen vedtok Health Insurance Mobilitet og Accountability Act (HIPAA) i 1996. Når en person eller familie må endres dekning, hjelper denne loven grenseverdier utelukkelser av pre-eksisterende forhold; forhindrer helsetjenester planer fra diskriminere forbrukere ved å nekte dekning eller lading mer; og garanterer at dersom en forbruker mister jobben hennes og hennes dekning, vil hun ha rett til å kjøpe en ny politikk. Disse reglene gjelder ikke i alle tilfeller, og HIPAA krever ikke at en arbeidsgiver tilbud helsehjelp til de ansatte.

regjeringen Dekning

Regjeringen i USA og de fleste stater tilbyr en rekke programmer for de uten forsikring som gjør under en viss sum penger hvert år. Eldre amerikanere kan også kvalifisere for Medicare. Programmer i regi av offentlige etater vanligvis ikke nekte dekning basert på pre-eksisterende forhold. Slik dekning er vanligvis utelukkende inntektsbasert.

Andre dekning alternativer

En person med en pre-eksisterende tilstand kan se til andre steder for å få hjelp i å få helseforsikring. For eksempel, hvis Jerry nye selskapet ikke tilbyr forsikring, kan han se til sitt medlemskap i Association of Screenprinters for helseforsikring. Faglige organisasjoner ofte gjør avtaler med forsikringsselskapene å tilby sine medlemmer gruppe helseforsikring. Organisasjoner som omhandler særlig sykdommer, som American Diabetes Association, har ofte ressurser og hjelp er tilgjengelig for de som lider av en bestemt tilstand, og kan sette individer i kontakt med et forsikringsselskap eller annen tjenestemann som kan hjelpe dem med å få dekning de trenger.


© 2019 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com