Deep Breathing og Vekttap

April 2

Hva om du kunne ha et kraftig løft av energi, bedre etterretning, forbedre alle kroppens funksjoner og brenne fett ved å ligge på gulvet, sitter i en stol eller står opp? Hva om du ikke er begrenset til et treningsstudio eller investere penger i hjemmet utstyr? Ville du være villig til å prøve kunsten dype pust for et par måneder uten kostnader for deg? Det eneste du kan tape er uønsket kroppsfett.

Historie

Dyp pusting kan ha sine røtter plantet i Pranayama Yoga flere tusen år siden. Betydningen av dyp pusting har funnet sin vei inn i aerobic-type trening, og nylig som en øvelse som står på egne ben som heter Oxercise.

Oksygen

Oksygen er det viktig ingrediens i livet selv, og det er en av de viktigste elementene for å brenne fett. Ta et dypt pust ned i lungene branner mitokondriene i cellene. Mitokondrier er ovnene i hver celle er ansvarlig for energiproduksjon. En dyp pust kan sammenlignes med å blåse på røde glør og se dem blir hvite varmt. Fett blir den primære kilde for brennstoffet under aerobe aktiviteter. Oksygen trener kan meget vel være svaret for deg i din søken for å slippe pounds og miste kroppsfett.

aerobic

Dyp pusting oppfordrer våre organer for å forbli aerobic i naturen. Aerobic betyr bokstavelig talt foregår i nærvær av oksygen. Under prosessen med dype pusteøvelser, forblir pulsen lav og den primære kilde til drivstoff er fett. Det tar mye mer oksygen for å brenne fett enn det gjør karbohydrater. Dyp pusting kan være 100 prosent mer effektive for å brenne fett enn noen øvelser.

riktig teknikk

Her er en teknikk for å begynne den nye veien til helse. Du kan enten utføre denne teknikken sitter rett opp i en stol eller liggende på gulvet strukket rett ut. Plasser en hånd på brystet og den andre hånden på den nedre delen av magen. Ta en dyp pust og føler den nedre delen av magen stige. Hold pusten for en to teller og sakte slipper gjennom nesen. Gjenta minst 20 sykluser. Hvis du føler brystet stiger og ikke magen, så du er grunne pust og øvelsen vil ikke være effektiv.

fordeler

Ifølge Jill R. Johnson, forfatter av Oxicise System "Fat består av oksygen, karbon og hydrogen. Når oksygen vi puste når disse fettmolekyler, bryter de ned til karbondioksid og vann. Blodet deretter plukker opp karbondioksydet - et avfallsprodukt av kroppen - og returnerer det til lungene for å bli utåndet ". Deep puste energi til kroppen. Tarmkanalen ytelse forbedrer som næringsstoffene absorberes. Bringe inn større mengder oksygen gjennom dyp pusting kan faktisk øke stoffskiftet. Foruten å brenne fett, fremmer dyp pust trening en sunnere homeostase i kroppen, og dette betyr organene fungere med en større grad av effektivitet. Avfall er raskt og effektivt behandles. Næringsstoffer er mye mer lett absorberes i tarmen. Kortisol er et hormon som produseres i kroppen med noen fordeler, men konsekvent produksjon av dette hormonet fører til at kroppen til å lagre fett over lengre perioder av produksjon. Dyp pusting kan bringe deg inn i en tilstand av velvære, redusere kortisol produksjon.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com