Laks & amp; Hudutslett

May 13
Laks & amp; Hudutslett

Ifølge Food Allergy og Anafylaksi Network, ca 7 millioner amerikanere har en fisk allergi, med tunfisk, kveite og laks er den mest allergifremkallende fisk. Hvis du er allergisk mot laks, må du være under en lege omsorg for å hindre ytterligere komplikasjoner. MayoClinic.com sier at de vanligste utslett assosiert med en matallergi elveblest, kløe og eksem.

laks Allergi

Hvis du er allergisk mot laks, du kan eller ikke kan utvikle en allergisk reaksjon fra andre fiskearter, ifølge Astma- og Allergiforbund Foundation of America. Etter å ha spist laks, immunsystem celler identifisere proteiner som finnes i kjøtt av laksen som farlig. Denne feilen fører til at kroppen til å forsvare seg ved å skape immunglobulin E antistoffer og histamin, ifølge MayoClinic.com. Antistoffer angripe lakseproteiner mens histamin beskytter myke vev fra infeksjon. Den overdreven mengde av histamin laget fører til betennelser i hele kroppen.

utslett

Elveblest er den vanligste utslett assosiert med en allergisk reaksjon på laks. Elveblest utvikle i løpet av få minutter av forbruk av laks og kan vises hvor som helst på kroppen din. De fleste elveblest gå bort i løpet av få dager for å spise laks. Hvis du har eksem, en kronisk overfølsomhet i huden, kan en allergisk reaksjon forårsake en blusse opp. Eksem forårsaker blemmer å utvikle som er fylt med væske og er ekstremt kløende. Generelt kløe i munnen, øynene og gjennom huden kan også oppstå fra en fiskeallergi.

Dietary Modifikasjoner

Hvis du er klinisk diagnostisert med en allergi mot laks, unngå all sjømat med mindre noe annet av legen din. Berøring laks eller være rundt utarbeidelsen av laks kan utløse hudutslett, som kontakteksem. Når du spise ute, informere serveren din matallergi til laks for å sikre eventuelle skjulte kilder på menyen. Prepackaged matvarer som inneholder noen fisk ingredienser er pålagt ved lov å plassere en allergi advarsel nær de nevnte ingredienser. Unngå imitasjon sjømat kjøtt hvis du er diagnostisert med en fisk allergi.

Advarsel

The Foundation of America Astma- og Allergi sier at sjømatrelatert allergi er en av de vanligste matallergener som fører til anafylaksi, en alvorlig allergisk reaksjon. Symptomer på anafylaksi inkluderer elveblest, ansikts, leppe, svelg eller tunge hevelse, mental forvirring, svimmelhet og et plutselig fall i blodtrykket.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com