Bruk av Søt Olje for ørevoks

March 28
Bruk av Søt Olje for ørevoks

For mange mennesker, å vite hvordan du bruker søt olje for å fjerne ørevoks kan hindre behovet for å kjøpe dyre over-the-counter voks Plast dråper. Mer kjent som olivenolje, er søt olje et felles hjem rette for å løsne biter av herdet, sta ørevoks som kan tilstoppe ørekanalen og føre til potensielt plagsomme øresymptomer. Lære fakta om søt olje og voks kan hjelpe deg med å identifisere tilfeller der en billig flaske olivenolje kan hjelpe avverge en klebrig tilfelle av for mye voks.

fakta

Utskilles av spesielle kjertler i ørene, er ørevoks en oransje-gul stoff som smører sensitiv øregangen huden. Det hjelper også å holde bakterier og andre fremmedstoffer fra å skade de små, delikate deler av øret. Vanligvis ørevoks gradvis forlater øregangen i små biter, ofte hjulpet av kjeve bevegelser som oppstår som en del av tygging og svelging. Ørevoks som bygger seg opp for mye i øregangen kan oppstå fra ulike årsaker, blant annet uvanlig trange øreganger, feilaktig øret rengjøringsprosedyrer og bruk av høreapparater. Ifølge American Academy of Family Physicians, oppstår voks komprimering oftere i spesielle behov individer og eldre.

effekt

Ifølge Lisa Chavis, praktiserende farmasøyt og forfatter av boken "Spør på apoteket," søt olje gir en førsteklasses oppmykning løsning for herdet eller bygget opp ørevoks. Som et oljebasert cerumenolytic, virker olivenolje ved smøring av biter av voks. Dette smøre gjør voks biter å flytte ut av øregangen lettere, spesielt hvis du følger opp behandlingen med en vanning økt.

Metode

Sett noen dråper søt olje direkte i ørekanalen av de berørte øret, anbefaler Chavis. Bøy hodet til siden eller hvile den på et flatt underlag, for eksempel et bord, slik at den søte oljen til å trenge helt inn i øregangen. Gjør den søte olje behandling rett før sengetid vanligvis hjelper oljen suge helt inn i voksen over natten. Følge opp ved å skylle biter av voks fra øret ved hjelp av kroppstemperatur vann og en pære sprøyte. Rett vanning vann på en del av øregangen veggen ved siden av voks blokkering for å minimere sjansene for å skyve ballen av voks lenger tilbake inn i ørekanalen, foreslår Medline Plus.

betraktninger

Chavis bemerker at du kanskje må utføre en søt olje behandling på ørevoks i flere dager før du merker betydelig forbedring i komprimerte voks symptomer, som kan omfatte en plugget følelse i øret, gradvis tap av hørsel, og ringing, kløe eller lukt i de berørte øret. Hvis du ikke klarer å få voks biter ut eller symptomene dine ikke synes å forbedre innen tre dager etter søt olje behandling, må du kanskje verve legens hjelp i å fjerne voks. Sats på lege-utført voks fjerning stedet for å bruke søt olje hjemme hvis du har øre rør, uvanlig trange ørekanaler, eller lider av diabetes.

Advarsel

Bruk aldri søt olje eller andre cerumenolytic å myke opp ørevoks i øret hvis du mistenker at du kan ha en sprukket trommehinne. En sprukket trommehinne kan oppstå fra en skade, overdrevent høyt støynivå eller ørebetennelse, samt sette inn bomullspinner for langt inn i øregangen. Tegn på en sprukket trommehinne inkluderer unormal summende lyd i de berørte øret, øret drenering, en øreverk eller øresmerter, og delvis hørselstap. Kontakt legen din umiddelbart hvis du mistenker at du kan ha en sprukket trommehinne.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com