Hvordan erstatte en tapt CPR-kort

June 26

Hvordan erstatte en tapt CPR-kort


En CPR-kort er et juridisk dokument og erstatte det krever verifisering av legitimasjon. Erstatning kan vanligvis gjøres for en mindre avgift, men det kan ta litt tid (vanligvis en til to uker) for å få kortet.

Bruksanvisning

1 Kontakt kroppen som utstedte den opprinnelige sertifisering. De bør ha poster som beviser du fått din sertifisering gjennom dem.

2 Følg instruksjonene som gis av den opprinnelige konsesjons gruppe til hvilke opplysninger du må oppgi for å bevise din identitet. Vanligvis vil de be om datoene du deltok i programmet og fått sertifisering, personnummer og noen ganger førerkort nummer.

3 Gi til byrået informasjon som kreves sammen med din adresse. Mange CPR sertifisering gruppene vil sende deg et nytt kort i posten. Med noen kan det være mulig å fysisk hente kortet på sitt lokale kontor.

4 Betal gjenanskaffelseskost. Dette er vanligvis minst $ 5. Mange organisasjoner gir mulighet for online betaling, mens andre kan ta kredittkort eller debetkort. Noen grupper fortsatt be om en sjekk eller penger for å bli sendt inn.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com