Vitaminer & amp; Minerals for Ereksjonsproblemer

July 3
Vitaminer & amp; Minerals for Ereksjonsproblemer

Erektil dysfunksjon eller ED er en seksuell dysfunksjon preget av manglende evne til å oppnå eller opprettholde normal ereksjon. Det er ulike årsaker til ED, inkludert redusert blodtilførselen til penis, hormonelle problemer, medisinering og psykologiske faktorer. Konvensjonell terapi omfatter narkotika, ulike enheter og psykoterapi. Noen vitaminer og mineraler kan også bidra til å forbedre ereksjons dysfunksjoner, men hvis du vurdere å ta kosttilskudd bør du ta kontakt med din helsevesenet leverandør først.

vitamin E

Vitamin E forsterker effekten av en noen konvensjonelle legemidler som brukes for erectile dysfunksjoner, ifølge en liten studie publisert i desember 2008 utgaven av "The Aging Male." Forfatterne fant at flertallet av deltakerne som ikke svarer godt til standardbehandling alene opplevd økt stivhet av penis når du legger til 300 mg av vitamin E daglig. Kosttilskudd med vitamin E kan hjelpe personer med seksuell dysfunksjon, fordi den støtter også produksjonen av hormoner, ifølge University of Maryland Medical Center.

Folsyre

Diabetes kan påvirke nerver, inkludert de av penis; derfor diabetikere ofte opplever erektil dysfunksjon. En randomisert, dobbeltblind, placebokontrollert studie omtalt i september 2006 utgaven av "European Review for medisinske og farmakologiske Sciences" evaluert fordelene ved bruk av folsyre og myoinositol, en annen vitamin-lignende næringsstoff. Nesten 200 deltakere ble diagnostisert med diabetes og ED og en 400 mcg dose av folsyre ble brukt daglig i løpet av studien. Forfatterne konkluderte med at denne kombinasjonen har terapeutisk potensiale for erektil dysfunksjon hos diabetikere, men videre forskning er nødvendig for å bekrefte disse funnene.

Vitamin C

Vitamin C er en antioksidant vitamin, og dermed bidrar til å forhindre cellulær skade forårsaket av frie radikaler. Det kan også bidra til å forbedre symptomer på seksuelle dysfunksjoner hos både menn og kvinner fordi det forbedrer blodsirkulasjonen i underlivet, ifølge University of Maryland Medical Center.

Kalsium

Kalsium, sammen med folsyre, vitamin E og C, kan ha terapeutiske effekter i ED, viser en forskningsstudie fra desember 2010 utgaven av "fruktbarhet og sterilitet." Forskerne fant at alle disse næringsstoffene positivt påvirke noen vaskulære faktorer og dermed forbedre erektil dysfunksjon. Studien antyder også at denne kombinasjonen av vitaminer og mineraler kan hjelpe vanlige legemidler som brukes for ED til å arbeide mer effektivt.

betraktninger

Ta kontakt med en kvalifisert helsearbeider for å finne ut den optimale dosen av vitaminer og mineraler som kan hjelpe din tilstand, samt mulige narkotika og urt interaksjoner. Husk at disse kosttilskudd bør ikke brukes til å erstatte standard behandling for erektil dysfunksjon.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com