Athletic Sports Medicine på Hvordan Tape en ankel for støtte

July 30

Athletic Sports Medicine på Hvordan Tape en ankel for støtte


Ankler er utsatt for skader som forstuinger og belastninger, spesielt for idrettsutøvere. En måte å håndtere dette problemet er å bruke atletisk tape for å bryte en ankel for støtte. Hvis du vikle en ankel før en kamp eller andre atletisk hendelse, kan du bidra til å forhindre en skade oppstår. Innpakning en ankel etter en skade har oppstått kan holde ankelen stabilisert seg, og hindre ytterligere skade blir påført.

Bruksanvisning

1 Prep ankelen ved å barbere håret eller dekker huden med pre-wrap tape; bruke et åttetall innpakning mønster. Hold foten bøyes litt opp når taping.

2 Wrap atletisk tape rundt toppen kanten av pre-wrap. Dette vil bidra til å forankre den pre-wrap til beinet.

3 Pakk en bøyle rundt ankelen. Legg et stykke atletisk på ankeret tape. Skyve det ned i benet, på tvers av undersiden av foten og opp til ankeret båndet på den andre siden. Legg to stykker av tape som dette. Plasser de tre bøyle-strimler ved siden av hverandre, ikke på toppen av hverandre.

4 Plasser en stripe av tape langs siden av foten, som starter på midtpunktet. Kjøre båndet mot ankelen, rundt baksiden og til midtpunktet på den andre siden av foten. Plasser båndet slik at det går over ankelen bein.

5 Pakk en stripe av tape rundt toppen av foten og rundt leggen. Bruke et åttetallsmønster, og begynner ved bunnen av foten.

6 Plasser en annen stripe av tape på den ene siden av ankelen. Bruker det som et utgangspunkt, vikle tape over toppen av foten og under. Bruk en åttetallsmønster å vikle hele ankelen. Hold innpakning ankelen til den er immobilisert.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com