Hva er farene ved Bukkehornkløver?

October 26
Hva er farene ved Bukkehornkløver?

Bukkehornkløver, en urte supplement laget fra frøene av trigonella foenum-graecum anlegget, har en rekke tradisjonelle bruksområder. Ammende mødre bruke den til å øke melketilførselen. Bukkehornkløver har også blitt brukt som et alternativ medisin for diabetes, inflammasjon og for å indusere fødsel. Som enhver narkotika, kan Bukkehornkløver har bivirkninger, noen potensielt alvorlige. Ikke ta bukkehornkløver som et supplement uten å diskutere bruken med legen din.

Blør

Ingrediensene som kan forårsake skadelige effekter i Bukkehornkløver inkluderer coumarins, som kan tynne blodet og kan forårsake store blødninger i noen mennesker. Det er ikke kjent om dosen i Bukkehornkløver er høy nok til å forårsake denne effekten, eMedTV stater. Men folk som har underliggende blødningsforstyrrelser eller som tar blodfortynnende medisiner eller antikoagulantia bør ikke ta bukkehornkløver uten legens godkjennelse, fordi økt blødning kan oppstå. Tegn på overdreven blødning inkluderer lett blåmerker, blodig oppkast eller passerer mørke, tjæreaktig avføring.

Svangerskap

Fordi Bukkehornkløver er en livmor stimulerende når det tas i høye doser, tar stoffet under svangerskapet kan føre til livmorsammentrekninger som kan føre til for tidlig fødsel. Bukkehornkløver har samme effekt som oxytocin, et stoff som induserer livmor sammentrekninger i marsvin, ifølge KellyMom, nettsiden til amming konsulent Kelly Bonyata. Bruk av narkotika som en matlaging urt er trygt, ifølge Babycentre, men kosttilskudd bør ikke tas når som helst under svangerskapet, blant annet under fødselen, uten din lege godkjenning.

diabetes

Bukkehornkløver kan øke insulin produksjonen, noe som kan senke blodsukkernivået. Selv om dette kan være nyttig for diabetikere, kunne ta bukkehornkløver i tillegg til anti-diabetiker medisin forårsake hypoglykemi, eller lavt blodsukker. Hypolgycemia kan føre til irritasjon, skjelving, svetting, sult og nervøsitet som kan føre til besvimelse, koma og død hvis den ikke behandles. Hvis du har diabetes, spør legen din før du tar dette tillegget.

Diaré

Bukkehornkløver kan forårsake mage irritasjon, inkludert diaré. En sykepleier spedbarn som utvikler diaré kan bli dehydrert. Se etter tegn på diaré eller dehydrering i barnet ditt hvis du tar Bukkehornkløver å øke melketilførselen. Synger av dehydrering inkluderer en reduksjon i antall våte bleier, løs hud eller en sunken soft spot på toppen av babyens hode.

allergiske reaksjoner

Bukkehornkløver tilhører samme familie som kikerter og peanøtter; en allergi mot enten stoffet kan også føre til en allergisk reaksjon på bukkehornkløver. Se etter tegn på allergiske reaksjoner som utslett, kortpustethet, elveblest, hevelse i ansiktet, pustevansker eller kollaps. Søk øyeblikkelig oppmerksomhet om alvorlige allergisymptomer vises.


© 2019 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com