Slik Cure nevropati

January 5

Nevropati er et annet navn for nerveskader. Det er ofte preget av en brennende, prikkende eller skyting smerter i ekstremitetene (hender, føtter, ben og armer). Nevropati kan også påvirke nervesystemet i hele kroppen, forårsaker inkontinens, problemer gripende gjenstander og balansere problemer. Å behandle din nevropati, kan du prøve alternative helse alternativer, for eksempel kosttilskudd, samt reseptbelagte medisiner.

Bruksanvisning

1 Spør legen din om medisiner. Noen legemidler som er godkjent for andre forhold kan også bidra til å behandle nevropati. Dette er gabapentin, pregabalin, topiramat, fenytoin og karbamazepin.

2 Prøv en Lidokain lapp hvis du ikke ønsker å ta tabletter. Bruk opptil tre av disse oppdateringene per dag for å lindre nevropati smerte, plassere plasteret på det berørte området. Noen mennesker kan oppleve et utslett på lappen området som følge av denne behandlingen.

3 Unn deg nevropati med alternative helse alternativer. Bruk av capsaicin lokalt på området kan bidra til å lindre smerte. Du kan også supplere din diett med B-kompleks vitaminer, alpha lipoic syre, actyl L-karnitin og krom.

4 kontrollere blodsukkeret hvis nevropati er forårsaket av diabetes. Dette er den beste måten å forebygge eller behandle diabetisk nevropati.

Hint

  • Hvis nevropati har forårsaket føttene til å gå nummen, kontrollere føttene daglig for mulige skrubbsår som kan bli smittet.
  • Sørg for å diskutere med legen din alle kosttilskudd og medisiner som du kanskje allerede være å ta for å unngå eventuelle interaksjoner.

© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com