Skal du spise Cream of Wheat Hvis du har høyt kolesterol?

September 6
Skal du spise Cream of Wheat Hvis du har høyt kolesterol?

En varm frokostblanding som kremen av hvete kan varme opp om morgenen og starte dagen på høyre. Du har gjort riktig å spise en sunn frokost, men vet du hvorfor kremen av hvete er så bra for deg? Kremen av hvete er laget av Farina, en type hvete som inneholder hjerte-sunt fiber. Kremen av hvete er en fordel hvis du har høyt kolesterol for vektkontroll og redusere hjertesykdom.

Næringsinnhold

Cream of Wheat er en all-around sunt valg for frokost og passer inn i ethvert kosthold sentrert rundt å redusere fett og kolesterol for å redusere kolesterolnivået i blodet. En servering av instant Cream of Wheat frokostblanding inneholder bare 100 kalorier, uten fett eller kolesterol. Det er 19 g karbohydrater bestående, inkludert en g fra fiber og ingen fra sukker. Det er 160 mg natrium og et betydelig 3 g protein.

Farina

Farina er den viktigste ingrediensen i en bolle med Cream of Wheat. Dette karbohydrat er ansett for å være en hel hvetekorn. Det er en grovmalt hvete laget av det indre frøet i hveten anlegget. Dens ofte funnet i varme frokostblandinger som Cream of Wheat og også er en vanlig ingrediens i pasta.

Farina og Kolesterol

Farina er en god kilde til fiber. Den inneholder uløselig fiber, som selv om det ikke direkte påvirker kolesterolnivået ditt, kan bidra på andre måter. Den uløselige fiber i Farina kan hjelpe deg å kontrollere din spising ved at du føler deg mett og fornøyd for en lang periode. Dette hjelper deg å redusere det samlede inntaket av mat, som kan hjelpe med vektkontroll og føre til bedre kolesterol kontroll.

Hvete og hjertesykdom

Høyt kolesterolnivå er en ledende risikofaktor i utviklingen av hjertesykdom, men en studie publisert i "American Journal of Clinical Nutrition" i 2003 fant at å spise hvete kan bidra til å redusere risikoen for åreforkalkning. Utviklingen av koronarsykdom og hele korn inntak av frivillige alder 45-64 ble overvåket i 11 år. Resultatene tyder på at forbruket av hele korn som Farina kan redusere utviklingen av og død av koronarsykdom.

Holde det sunt

Utarbeidelse av Cream of Wheat kan påvirke sin sunnhet og nytte for kolesterolnivået. Keep it sunt ved å koble den med sunn mat. Legge sirup, smør eller melk øker umiddelbart sukker, fett og kolesterol av måltidet. I stedet pare Cream of Wheat med frisk frukt og lettmelk.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com