Hva å spise for en flat mage

July 5

Det er en stor misforståelse om hva som kreves for å oppnå en flat mage med hensyn til å starte et vekttap / øvelse diett. Sit-ups og crunches vil definere og styrke magemusklene, men for å oppnå "six-pack" utseende, må du innlemme riktig kosthold sammen med dine treningsøkter. Denne artikkelen vil gi deg tips om hva du skal spise for å oppnå en flat mage.

Lag en diett plan

Opprette en diett plan starter med å vite hva du skal spise og hva som ikke skal spise. Hvis du ønsker å gå ned i vekt, noen matvarer som kaker, kjeks og paier er tydeligvis ikke ditt førstevalg når du tenker på sunn mat. Noen matvarer er ikke så opplagt. Noen smørbrød som inkluderer mye grønnsaker og magert kjøtt er ofte merket som sunne valg, men de er ofte fylt med høyt kalori sauser som gjør dem like usunt som en cheeseburger. Når du ønsker å følge en sunn lav-fett diett, kan du prøve å minimere krydder inntak. Jo mindre fett du spiser på diett det enklere for deg å miste eksisterende fett du allerede har lagret i kroppen din. Øv porsjonskontroll også. Å gjøre måltidene mindre og spise seks ganger om dagen i stedet for tre vil hjelpe stoffskiftet det gir deg mer energi for trening og for aktiviteter hele dagen.

Prøv Alternative Foods

Noen av de matvarer som vil hjelpe deg å oppnå en flat mage kan være alternativer til maten du allerede spiser. Prøv for eksempel hel hvete eller hele korn brød for smørbrød. Prøv hele hvete pasta og brun ris som en erstatning for hvitt mel pasta og hvit ris. Den ernæringsmessige fordelene med hele korn og brune matvarer er høyt fiberinnhold og robuste næringsstoffer. Fiber hjelper kroppen å fordøye maten ordentlig. Et godt fordøyelsessystem er nøkkelen i å miste vekt og få energi.

Spis mye frukt og grønnsaker

Å spise grønnsaker er også en viktig faktor i å miste vekt. Grønnsaker har en lav kalori teller, og de er svært givende når servert som siden retter sammen med magert kjøtt eller fjærkre retter. De er lett på fordøyelsessystemet og også høy i fiber.
Som et alternativ til snacks eller desserter, bør du spise frukt eller nøtter. Å spise to til tre porsjoner med frukt eller nøtter som snacks vil hjelpe deg plass ut dine måltider gjennom dagen uten å oppleve sult. Som med alle diett / trening diett, drikke mye vann før og etter trening. Du kan også erstatte noen drikkevarer med vann for å redusere det daglige kaloriinntaket. Jo færre kalorier du forbruker, jo større er sjansene for at du oppnår målet om en flat mage.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com