History of Football klossene

June 30
History of Football klossene

Klossene har lenge gitt allsidighet og beskyttelse mot muskelskader til fotballspillere av alle slag. Deres viktigste funksjon er å gi en spillers fottøy bedre grep på torv, særlig i våte eller gjørmete forhold. Fremskritt i utviklingen av klamp har sporet spillet av amerikansk fotball fra begynnelsen på 1860-tallet.

slow Begin

Cleats dateres tilbake til det 16. århundre, da Englands Henry VIII bestilte det kan ha vært det første paret av spesialiserte cleats for hans "The Great klesskapet." Cleats først dukket opp på motsatt side av Atlanterhavet som fottøy for fotballspillere i begynnelsen av det 19. århundre. Fotball fulgt med tidlige modeller som hadde lær, metall eller tre pigger. Det i sin tur ført til flere skader.

Along Came Rubber

Som fotball utviklet seg, noen innovatører så behovet for nye og bedre cleats. I 1925 tyske brødrene Rudolf og Adi Dassler, som ville gå til å starte Puma og Adidas, utviklet cleats med avtagbare pigger. Spillere var i stand til å bore i sine joggesko, deretter ta av piggene og gå hjem. Gummi cleats, en gang ansett for tung for spillet, kom sammen i 1920, så vel takket være fremveksten av vulkanisert gummi.

Spille i Mud

Mens coaching ved Oregon Landbruk College, som ble Oregon State, fotball innovatør Joseph Pipal utviklet det kom til å bli kjent som "gjørme cleats." Disse lengre, skarpere cleats ble utviklet for å forbedre ytelsen i baneforholdene. De står langs sideinnlegg som Pipal bidrag til å spille fotball.

Bygd for Speed

Som cleats fortsatte å utvikle seg, de fleste bedrifter tok en lighter er bedre tilnærming. Adidas '2011 tilbud, 6,9 unse "5-stjerners" var på den tiden den letteste fotball klamp noensinne oppfunnet. Nike toppet det to år senere med 5,6 oz Vapor Laser Talon. VLT var også den første fotball klamp produsert ved hjelp av 3D-utskrift teknologi.


© 2019 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com