Hvordan Sy din egen Arm Sling

January 14

Hvordan Sy din egen Arm Sling


Kunnskap om grunnleggende førstehjelp er svært viktig for utendørs menn og kvinner på alle ferdighetsnivåer. Det er like viktig å ha riktig verktøy og instrumenter på hånden hvis en medisinsk krise skulle oppstå i felten. En hjemme-sydd arm fatle er en billig og viktig tillegg til eventuelle førstehjelpsutstyr.

Bruksanvisning

Sy Sling

1 Legg en 15-by-25-tommers stoff panel på et bord og legge den andre på toppen av det, rette mot rette, feil sider ut. Bruk pinner til å feste kantene sammen hele veien rundt.

2 Sy en 1/4-tommers søm rundt kanten, etterlot seg en 3-tommers åpning for å tillate for å snu stoffet høyre side ut. Fjern pinnene.

3 Snu stoffet høyre side ut og sy gapet lukket.

4 Skjær borrelås til en 10-tommers stripe og en 20-tommers stripe.

5 Trekk fra hverandre de to sidene av den 10-tommers stripe av borrelås. Du vil nå ha to striper, en som er en 10-tommers non-borrelås siden og en 10-tommers borrelås side.

6 Juster ikke-borrelås siden av 10-tommers stripe med 15-tommers søm av en side av stoffet og sy på 10-tommers stripe med ikke-Velcro side vendt ut. Dette blir nå den "front" av slynge, der håndleddet og hånden vil stikke ut.

Hvor den ikke-Velcro side av den 10-tommers strimmel er sydd vil nå være på "undersiden" av slyngen.

7 Brett stoffet i to, være sikker på å stille opp kantene. Dette vil skape "hengekøye" der du vil plassere den skadde personens arm - en panel foran armen, ett panel bak.

8 Trekk fra hverandre de to sidene av den 20-tommers stripe av borrelås. Du vil nå ha to striper, en som er en 20-tommers non-borrelås side og en 20-tommers borrelås side.

9 Sy en tomme av borrelås side av den 20 tommers stripe på innsiden av frontpanelet 2 inches fra "baksiden" av panelet.

10 Sy en tomme av den ikke-Velcro side av den 20 tommers stripe på innsiden av ryggplaten 2 inches fra "baksiden" av panelet.

Sørg for å sy strimler mot hverandre, slik at du kan knytte dem sammen ved hjelp av borrelås. Du vil nå kunne sette pasientens arm inn i "hengekøye" delen av seilet og fest baksiden av underarmen ved å lukke borrelås sammen.

11 Cut 3 til 4 inches av av enden av den ikke-Velcro side av den 20 tommers stripe. Borre side av den 20 tommers strimmel vil nå være 3 til 4 inches lengre enn den ikke-borrelås side, og dette vil tillate det å bli festet til den ikke-Velcro side av den 10-tommers strimmel sydd fast på undersiden av fronten av seilet.

Fest de to sidene av den 20-tommers borrelåsen sammen. Dette vil fungere som den delen av seilet som skal sendes rundt nakken for å støtte den skadde armen.

Bruke Sling

12 Kontakt nødetatene. Spør den skadde personen til å sitte oppreist, hvis det er mulig, og hold den skadde armen til hans eller hennes bryst.

13 Wrap den lange strimmel av borrelås rundt baksiden av halsen, og deretter krysser den over forsiden av skulderen av den uskadde arm og deretter foran håndleddet på skadet arm. Derfra skal det festes, forfra og bakover, til 10-tommers borrelåsen sydd på undersiden av seilet.

Dette vil fungere som en støtte til håndleddet, og vil bidra til å spenne den skadde armen mot kroppen for støtte.

14 Place gasbind eller et håndkle på nakken av den skadde hals for å unngå gnaging.

Hint

  • Hvis du har en, knytte et ekstra stykke stoff eller tau rundt den skadde armen, over kroppen og under motsatt arm for å stabilisere den skadde armen.
  • Dette seilet er for midlertidig bruk krise, ikke en erstatning for profesjonell medisinsk behandling.

© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com