Kan du endre hudtone med mat?

February 23
Kan du endre hudtone med mat?

Kjedelig, overbelastet hud som ser ut til å ha alderen tidlig er et vanlig problem for mange mennesker. Mens microdermabrasion, laser behandlinger og ansikt heiser kan bidra til at du ser yngre ut, er det noen naturlige måter å endre hudens generelle utseende bare ved å legge visse matvarer i kostholdet ditt på en jevnlig basis.

Trinn 1

Spis mer vitamin E rik mat som rå solsikkefrø, oliven, papaya og kokte grønnsaker som bladbete, spinat og sennep greener. Ifølge World'sHealthiestFoods.com, mat høy i vitamin E bidrar til å holde huden ser sunn fordi de beskytter huden mot skadelige UV-stråler.

trinn 2

Konsumere matvarer som inneholder store mengder omega-3 fettsyrer som laks, tunfisk, kveite, flaxseeds, valnøtter og rå tofu. Omega-3 fettsyrer kan bidra til å redusere hud betennelse og holde cellemembraner sunt. Mat som er rik på omega-3 fettsyrer har også vist seg å hjelpe dem med sol følsomhet og psoriasis, ifølge University of Maryland Medical Center.

trinn 3

Legg vanlige porsjoner med bær som bjørnebær, blåbær, bringebær, tyttebær og jordbær til kosthold. Bær kan hjelpe huden din ser glattere, fastere og mer smidig fordi de bidrar til å produsere kollagen, og de er svært høy i antioksidanter som kan bidra til å kvitte seg med frie radikaler som kan skade huden og føre til for tidlig aldring, ifølge Healthy- Skincare.com.

Trinn 4

Spis vitamin A-rik mat som søte poteter, gulrøtter, spinat, brokkoli, aprikoser, asparges, grønne bønner, gul mais, erter, egg og biff lever regelmessig for å holde huden din ser strålende og glatt. Hvis du ikke kan legge til mer vitamin A i kosten din, anbefaler Health nettsted Kvinne betakaroten kosttilskudd i stedet.

advarsler

  • Unngå for mye syntetisk vitamin A. Vitamin A, i motsetning til mange vitaminer, ikke er vannløselig, og det vil ikke bli spylt fra systemet på riktig måte.

Tips

  • Eliminer koffein fra kaffe og te, eller i det minste redusere mengden du spiser. Koffein tørker huden, noe som kan føre til fine linjer og rynker, i henhold til beste naturlige Cures Helse Guide, som anbefaler at du bytter koffeinholdige drikker med vann, naturlig fruktjuice eller kokosmelk for optimal hud helse.
  • Å spise riktig er viktig for huden din, og så er en riktig hudpleie regime. Hvis du er usikker på produkter du bør eller ikke bør være med for din hudtype, kontakt lege eller hudlege.

© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com