Retninger for en Surestep Meter

January 1

Retninger for en Surestep Meter


Lifescan produserer Blodsukkermetre å overvåke blodsukkernivået for å justere insulininntak. OneTouch Surestep meter er større enn de fleste og inkorporerer større knapper med en stor skjerm og store teststrimler som er lette å se og håndtere. Mange diabetikere har synsrelaterte problemer. Denne målesystem for blodsukker gjør det enklere for synshemmede mennesker til å teste sine glukose nivå.

Bruksanvisning

meter Coding

1 Trykk på den blå knappen på forsiden av apparatet for å slå på enheten. Displayet slår seg på.

2 Trykk på den grønne "C" knappen for å sjekke koden i meter. Måleren viser kodenummeret.

3 Sammenlign måleren kodenummeret til kodenummeret på strimmelen flaske. Hvis tallet er annerledes, trykk på den grønne knappen for å fremme det før tallene kamp.

testing

4 Vask og tørk hendene. Sjekk teststrimmelen utløpsdato og kasseringsdatoen. Kasseringsdatoen er fire måneder etter at du åpner flasken. Markere datoen på hver flaske med en penn når du åpner den.

5 Trekk en teststrimmel ut av flasken og sammenligne dot farge med dot farge på flasken. Hvis teststrimmelen dot er mørkere enn den prikken på flasken, ikke bruk den.

6 Trekk hetten av en blodprøvetaker. Sett inn en lansett inn i tuppen og trykk den godt ned. Vri beskyttelsesdekselet på lansetten mot klokken og trekke den av. Sett lokket på blodprøvetakeren og trykk kroppen ned til kuk den.

7 Trykk på den blå knappen på apparatet. Dine siste testresultatene vil vise, eller det vil vise linjer hvis dette er din første test med måleren.

8 Hold blodprøvetakeren på siden av en finger og trykk på knappen for å pierce fingeren. Hold en strimmel opp til fingeren og plassere en dråpe blod på det rosa test torget. Snu strimmelen over og sjekk bekreftelses dot. Det vil være helt blått.

9 Sett den koniske enden av strimmelen inn i høyre side av måleren og trykk den inn så langt det går. Den rosa test plassen skal vende opp mens du setter den.

10 Vent omtrent 30 sekunder. Måleren vil vise din glukose lesing, sammen med dato og klokkeslett.

Hint

  • Hvis måleren viser "Er" for en feilmelding i stedet for et tall, trekke teststrimmelen ut av måleren og sammenligne bekreftelses dot farge på teststrimler flaske prøve fargepunkter. Hvis bekreftelses dot er den samme eller lysere enn "50 mg / dl" prikk på flasken, er glukose nivå svært lav. Hvis bekreftelses dot er den samme eller mørkere enn "350 mg / dl" prikk på flasken, er man glukosenivået meget høy.
  • Bruk en loggbok for å registrere din avlesning og hjelpe deg med å administrere blodsukkernivået.

© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com