Hvordan leges med Sitronmelisse

March 25

Hvordan leges med Sitronmelisse


Sitronmelisse, som vant den internasjonale Herb foreningens 2007 Herb of the Year, er anerkjent av sin distinkte sitron lukt. Ikke bare sitronmelisse frastøte mygg, kan det dyrkes for å avhjelpe en rekke sykdommer som spenner fra stress til fordøyelsesproblemer. Sitronmelisse kan også brukes til å hjelpe til en god natts søvn.

Bruksanvisning

1 Enkel angst og forbedre humøret med en lav dose av sitronmelisse. For å bedre søvn, prøv en høyere dose. Nyt sitronmelisse som en beroligende te.

2 Bruk en lokal applikasjon av sitronmelisse til å behandle forkjølelsessår. Hvis behandles tidlig, forkjølelsessår avta raskere når en sitronmelisse krem ​​brukes. Selv om det ikke forebygge forkjølelsessår, hastigheter sitronmelisse helbredelsesprosessen.

3 Mix 150 til 450 mg sitronmelisse per kopp te for å lette fordøyelsesbesvær. Hvis du er gravid eller ammer, bør du rådføre deg med lege før man spiser sitronmelisse. Likeledes bør folk med skjoldbrusk problemer også snakke med legen sin.

Hint

  • Sitronmelisse kan brukes på mange måter, blant annet kremer, uttrekk, i tilberedte retter eller bare for aromatiske formål.
  • Gjør sitronmelisse te ved å legge en håndfull blader til en kopp kokende vann. La bratt i minst fem minutter.
  • Nyt en restorative sitronmelisse bad ved å plassere bladene i en musselin pose og kjører det under varmt vann.

© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com