Liste over forsterkede frokostblandinger

October 22
Liste over forsterkede frokostblandinger

Forsterkede frokostblandinger kan være en gunstig måte å konsumere det anbefalte daglige inntaket av vitaminer og mineraler. Mangfoldet av alternativer og smaker tilgjengelig gjør det lettere å finne en befestet frokostblanding for enhver smak og diett preferanser. To kjente navnene i ready-to-eat frokostblandinger er General Mills og Kellogg-tallet. Begge selskapene produserer et bredt spekter av alternativer, inkludert glutenfrie alternativer.

Forsterkning Definert

The Academy of Nutrition and Dietetics 'definisjon av "befestet" er tilsetting av vitaminer og mineraler til en matvare som ikke var opprinnelig i maten. Befestningen av maten begynte i 1920 som en måte å løse ernæringsmessige mangler. Noen eksempler er jod i salt, vitamin D i melk og jern i kornblanding. Vitaminer og mineraler er uttrykt som prosent av daglige verdi på ernæring fakta etiketter. Dette uttrykker hvor mye av den daglige anbefalte mengden av en bestemt vitamin eller mineral er til stede i en enkel servering.

General Mills

Mange er klare til å spise frokostblandinger på markedet i dag er beriket med en rekke vitaminer og mineraler, som jern, vitamin D, folsyre, riboflavin og niacin. Innenfor General Mills merkevare, inneholder totalt 100 prosent av DV for 12 viktige vitaminer og mineraler. Wheaties, Cheerios og Fiber One inneholder 10 prosent til 50 prosent av DV for de samme viktige vitaminer og mineraler. For de som søker en glutenfri alternativ, Rice Chex er tilgjengelig i syv forskjellige smaker, som alle inneholder de samme mengder av vitaminer og mineraler.

Kelloggs Korn

Kellogs gjør Special K, Rice Krispies, cornflakes og Raisin Bran. Disse frokostblandinger inneholder 10 prosent til 25 prosent av DV for 12 vitaminer og mineraler. Kellogg tilbyr et glutenfritt utvalg av Rice Krispies, som inneholder de samme verdiene av vitaminer og mineraler som hvetebaserte frokostblandinger.

mat Combos

Forsterkede frokostblandinger kan være en del av enhver diett som en måte å øke forbruket av vitaminer og mineraler kroppen trenger. Kombinere en porsjon kornblanding med vitamin D-beriket melk eller et glass befestet appelsinjuice ytterligere forbedrer næringsinnhold gitt i ett måltid. De med gluten intoleranse kan også nyte de samme fordelene med glutenfrie frokostblandinger.


© 2019 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com